Mango Summer Essential 2014 s Dari Werbowy

Mango Summer Essential 2014 s Dari Werbowy

28. júna 2014, Mango, Daria Werbowy, Mango Summer Essential, leto 2014, letná kolekcia Mango

Sponzorovanej odkazy:

Prvé tropické dni už máme za sebou a vaša letná výbava ešte stále nie je kompletná? Niet sa čo čudovať, leto si toho žiada naozaj veľa. Slnečné okuliare, trendy slamák, pohodlné sandálky, plavky, maxi aj mini šaty… Našťastie môžete nedostatky vo vašom letnom šatníku rýchlo doplniť s kolekciou Mango Summer Essential 2014, pre ktorú sa opäť stala tvárou modelka Daria Werbowy. Nádherné fotky Josha Olins z prostredia pláží Lanzarote sú perfektnou ukážkou, ako môže vyzerať aj váš letný outfit. Pohodlie a štýl, to sú najdôležitejšie heslá leta!

Kolekcia Summer Essential 2014 španielskej značky Mango nás opäť presviedča, že biela tento rok na poli farieb vedie na plnej čiare. Môžete ju obliecť ako na pláž v podobe ľahučkých a voľných šiat, ale aj do práce, keď zvolíte biele cigaretové nohavice či šortky s priesvitným topom a bielym sakom.

Nielen biela je ale tento rok vidieť. V kolekcii s bielym pieskom alebo koňom kontrastujú kúsky červenej či koralovej a spolu s nimi aj rozmanité vzory. Pokiaľ fandíte skôr temnejším tónom, zamerajte sa na tmavo modré maxi šaty. Tento rok si nemusíte s kombinovaním farieb príliš lámať hlavu. All-white outfity už poznáte, ale rovnako tak sa môžete od hlavy až k päte „zahaliť“ do oranžovej či červenej, ako kolekcia ponúka.

Kolekcia značky Mango Summer Essential volí pre leto 2014 voľný, pohodlný štýl, ktorým môžete oslňovať vo dne i v noci. Ležérnosť a jednoduchosť sú kombinované so zaujímavými prvkami, ako volániky, riasenie, priesvitné materiály, čipka alebo vyšívanie.

Manga môžete doladiť aj zvyšok outfitu. Okrem šortiek, nohavíc, košieľ, topov a šiat tú zoženiete potrebné krásne letné sandálky, ktoré sa hodia úplne ku všetkému. Kolekcia Summer Essential dokonale vyplní každú medzeru vo vašom letnom šatníku, a to s gráciou a štýlom. Či už sa chystáte stráviť leto na pláži či v meste, s Mangom ním dokážete prejsť pohodlne a na trendy vlne.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.