Jean Paul Gaultier navrhne kolekciu pre Lindex

Jean Paul Gaultier navrhne kolekciu pre Lindex

25. júna 2014, Jean Paul Gaultier, JP Gaultier, Jena Paul Gaultier pre Lindex, Lindex, Lindex jeseň 2014

Sponzorovanej odkazy:

Spojenie pre mnohých nedosiahnuteľných slávnych módnych návrhárov a dostupných módnych reťazcov sa snáď vždy stretáva s úspechom. Kto by si neprial vlastniť kúsok od najväčších návrhárskych hviezd vo svojom šatníku za pomerne veľmi priaznivé ceny? Na jeseň budete mať v tomto smere ďalšiu šancu. Ak je vaším snom vlastniť čokoľvek od slávneho, odvážneho a provokatívneho francúzskeho návrhára Jeana Paula Gaultiera, určite sa na jeho kolekciu pre Lindex tešíte rovnako ako my.

Kolekcia Jeana Paula Gaultiera na Lindex oslavuje 60 rokov pôsobenia tejto švédskej značky v módnom priemysle a zároveň prispeje v boji proti rakovine prsníka – 10% z predaja tejto kolekcie venuje spoločnosť Lindex projektu Bellis Young and Cancer, Aliancia žien s rakovinou prsníka. Je úžasné, keď môže móda tešiť a zároveň pomáhať dobrej veci.

Jean Paul Gaultier je bezpochyby úžasným návrhárom, ktorý navyše vie, ako pritiahnuť pozornosť okolia. Spoločnosť Lindex si je určite vedomá toho, ako kvalitné meno k novej jesennej kolekcii získala. „Spolupracovať v rámci osláv nášho 60. výročia založenia s takou legendou sveta módy je pre nás veľká česť. Značka Jean Paul Gaultier vyjadruje energiu a sebadôveru, ktorá skvele ladí so značkou Lindex a tým, kam smeruje, "uvádza Nina Starck, vedúca Oddelenia dizajnu v spoločnosti Lindex. Navrhovanie pre Lindex si však podľa svojich slov užil aj Jean Paul Gaultier. *"Je to báječná a zábavná skúsenosť, tvoriť pre spoločnosť Lindex kolekciu, ktorá interpretuje svoj štýl a zároveň sa zúčastní boja proti rakovine prsníka. Verím, že sme našli skvelý mix týchto prvkov a kolekcia je odvážna, štýlová a výrazná, presne ako ženy, ktoré sa obliekajú v Lindexe,“ hovorí návrhár.

A na čo sa vôbec môžeme v kolekcii Jean Paul Galutier pre Lindex tešiť? Skladať sa bude nielen z dámskeho oblečenia, ale aj z oblečenia pre deti, doplnkov a dokonca spodného prádla. Na pultoch vybraných obchodov Lindex a na webe lindex.com sa objaví už 8. októbra 2014.

Zdroj: TZ Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.