HE by Mango - Style advice summer essentials

HE by Mango - Style advice summer essentials

10. júna 2014, Style advice summer essentials, HE, Mango, espadrillas, espadrilky, pánske oblečenie, námornícka móda

Sponzorovanej odkazy:

Módna značka Mango predstavuje bohatú ponuku oblečenia pre každého. Dnes ponúka dokonca aj líniu nazvanú HE by Mango, ktorá sa špecializuje len a len na pánsku módu. HE je zameraná predovšetkým na pohodlné, ale napriek tomu elegantné pánske oblečenie, módne doplnky, a dokonca aj obuv.

Teraz sa pozrieme na módne kúsky v kolekcii Style advice summer essentials, kde značka Mango predstavuje všetko, čo tento rok v lete proste a jednoducho musíte mať. Mohli by sme všetko vo Style advice summer essentials označiť za takzvané must-have kúsky. Všetko oblečenie, módne doplnky a topánky sú tu trendy a in. HE by Mango myslí na všetko, a hlavne na to, aby ani páni v letnej sezóne nestrácali krok.

Ako už som spomínala na začiatku, značka HE by Mango si zakladá predovšetkým na tom, aby bolo pánske oblečenie pohodlné a elegantné, takže medzi svoje must-have kúsky zaradila napríklad biele nohavice, ktoré nebudú trendy len v oblasti dámskej módy. Spoločne s nimi sa dá obliekať elegantná ľahká košeľa v in svetlo modrej farbe.

Ležérnejšie pôsobia kraťasy s army maskáčovým vzorom a pruhované modro-biele tričko, ktoré reprezentuje trendy námornícku módu. Avšak v kombinácii s elegantným sakom či košeľou pôsobí všetko omnoho spoločenskejšie. U HE by Mango sa v letnej kolekcii 2014 mieša viac štýlov dohromady, a hlavne sa vrstvia!

V lete sa to ale nezaobíde bez módnych doplnkov. Budú to predovšetkým slnečné okuliare, ktoré sú skvelým pomocníkom. Predovšetkým chránia oči pred priamym slnečným žiarením, ale môže sa z nich stať aj skvelý módny kus, ktorý doplní váš outfit. Mnohí z nás slnečné okuliare nosia, aj keď slnko nesvieti a to svedčí o tom, že k módnemu celku jednoznačne patria. Okrem slnečných okuliarov je to tiež pánska taška či trendy opasok, ktorý sa tiež môže hodiť.

V oblasti obuvi HE by Mango ponúka pánom ľahké Espadrilles. Nejedná sa o príliš formálnu obuv, ale zato veľmi trendy. Espadrilky sú známe predovšetkým svojou ohybnou a mäkkou podrážkou, ktorá je spletená z povrázkov. Vršok je potom plátený či bavlnený. Aj keď sú topánky uzavreté, sú aj tak priedušné a v lete nebudú robiť nohám veľkú príťaž. Navyše vyzerajú skvele a sú k dostaniu vo viacerých farbách!

Zdroje: www.hebymango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.