Festivaly sú skoro tu, pripravte sa! / Festivalová móda

Festivaly sú skoro tu, pripravte sa! / Festivalová móda

18. júna 2014, pláštenka, festival, festivalová móda, klobúky, slnečné okuliare, leto 2014, leto, letná móda, čižmy

Sponzorovanej odkazy:

Festivaly sú pre mnohých ľudí neodmysliteľnou letnou akciou, ktorú si nemôžu nechať ujsť. Mnoho z nich sa môže pýšiť dlhoročnou tradíciou aj svetoznámymi hosťami. Festivaly však okrem úžasnej hudby, tisícok ľudí a napríklad aj piva spája aj špecifická móda, ktorá je odvážna, nespútaná a vyložene letná. Pokiaľ ju však nenarušia rozmary počasia. Okrem festivalového oblečenia do horúceho leta sa tak dnes pozrieme aj na variantu, ktorú môžete použiť, keď festival miesto slnka privítajú dážď a kaluže.

Rozmanité tielka

Šortky a tielko tvoria snáď najčastejšie nosený letný pár. Pohodlnosť a univerzálnosť im nič neuberá na štýlovom vzhľade, obzvlášť ak sa zameriate na súčasné trendy. Tielka sú, rovnako ako každý rok, veľmi rozmanité. Čo tento rok najviac letí? Na festivaloch určite zažiarite v tielku so strapcami, kamienkami a korálkami a po vzore trendu crop topov sa nebojte ukázať pupok.

Doplnky

Ak na niečom u vášho festivalového outfitu záleží predovšetkým, sú to doplnky. V tomto prípade ich nikdy nie je dosť a nikdy nie sú dosť farebné a výrazné. Odviažte sa s množstvom náramkov a na krk zaveste pokojne niekoľko dlhých náhrdelníkov s príveskami. Chýbať nemôžu slnečné okuliare, na festivaloch frčia napríklad tie letecké alebo lennonky, a potom samozrejme klobúk. Pri každodennom nosení si na neho možno netrúfate, ale na festivaloch sa jedná v podstate o must-have kúsok!

Keď prší

Nebo sa zatiahne, prídu čierne mraky a spustí sa lejak. Na festivale nič príjemného, ​​ale predsa si nenecháte takúto akciu pokaziť počasím. Ak sa dobre pripravíte, dážď s vašou náladou len tak nezamává. Čo by vám teda nemalo vo festivalovej výbave chýbať? Gumáky a pláštenka! Tie festivalové potom musia byť farebné, veselé a stále funkčné. Skôr by sme zrejme nepovedali, že v niečom takom môže človek vyzerať nielen dobre, ale dokonca aj štýlovo, dnes to môže byť pravdou.

Zdroj: www.asos.com , Digital Vision / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.