Farebná kabelka je must-have tejto jari a leta!

Farebná kabelka je must-have tejto jari a leta!

9. júna 2014, kabelka, farebné kabelky, letné kabelky, tašky, listové kabelky, leto 2014, trendy kabelky, módne kabelky

Sponzorovanej odkazy:

Zrejme so mnou budete súhlasiť v tom, že tohtoročné suverénne pôsobenie čiernej s bielou je potreba aspoň čiastočne narušiť, a to poriadnou dávkou farieb. All-white alebo all-black outfit dokáže oživiť pokojne jediný doplnok výraznej farby. A aký doplnok by to mal byť? No predsa ten u žien najobľúbenejší – kabelka. Nikdy ich nie je dosť a ak ste niekedy vlastnili kabelku bielu, dáte mi určite zapravdu, že to nie je práve najpraktickejšia farba. Na chvíľu teda na najobľúbenejšiu farbu tohtoročnej jari a leta zabudnite a poobzerajte sa po kabelkách, ktoré budú svojimi tónmi pripomínať napríklad váš obľúbený letný kokteil alebo zmrzlinu!

U značiek ako Mango, Zara či Stradivarius si svoju farebnú kabelku pre leto 2014 určite vyberiete. Cez deň môžete k bielym šatám vziať do ruky štýlovú „bowling“ kabelku, alebo veľkú priestrannú tašku, do ktorej naskladáte celý nákup, večer vám k čiernemu overalu naopak postačí farebný lístoček.

Mnoho tvárí modrej

Nebeská, azúrová, kobaltová, námornícka, tyrkysová – do toľkých a ešte ďaleko viac odtieňov modrej sa tento rok kabelky rôznych veľkostí sfarbili. S bielou tvoria dokonalú kombináciu, ktorá vytvorila napríklad nesmrteľný námornícky look, toľko trendy každé leto.

Neprehliadnuteľná citrónová

Ak chcete dodať svojmu letnému looku naozajstnú šťavu, urobte tak prostredníctvom citrusov a siahnite po kabelke vo svietivo citrónovom tóne. Je svieži, letný a urobí vás zaručene neprehliadnuteľnou!

Opomenutá červená

Červená sa tento rok na jar a v lete stala trochu zabudnutou. Na špici rebríčka trendy farieb sezóny síce nefiguruje, ale neznamená to, že by sme sa jej preto mali vyhýbať. Ak máte červenú rada, kúpte si napríklad červenú kabelku. V kombinácii s čiernym zbytkom outfitu vytvorí žeravý a sexy vzhľad.

Baby pink

V tohtoročnej sezóne plnej pastelových farieb nechýba ružová. Najviac je vidieť v jemnučkom dievčenskom odtieni baby pink. Aj tento romantický tón vyzerá s bielou báječne, a ak ste romantický typ, bude pre vás skvelou voľbou!

Zdroj: www.stradivarius.com , www.mango.com , Brand X Pictures / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.