Vdýchnite vôňu leta s letnou kolekciou značky Stradivarius 2014!

Vdýchnite vôňu leta s letnou kolekciou značky Stradivarius 2014!

19. júna 2014, leto 2014. Stradivarius, dámske oblečenie, trendy 2014, trendy oblečenie, kolekcia, letná kolekcia 2014, all white look

Sponzorovanej odkazy:

Exotika, nové zážitky a nespútanosť – tak si veľa z nás predstavuje leto, ktoré už každú chvíľu čakáme. A presne taká môže byť aj letná kolekcia vašej obľúbenej značky! Pri pohľade na letnú kolekciu 2014 od značky Stradivarius vám bude všetko jasné. Fotografie zasadené do prostredia piesku a kaktusov prinesú vôňu exotiky a ďalekých krajín a oblečenie, ktoré na modelke môžete vidieť, pocit dokonalého leta ešte umocní. Necháte sa aj vy zlákať kombináciou jednoduchosti a farebnosti vzorov a prejdete sa letom vo sviežich kúskoch oblečenia značky Stradivarius?

Tento rok v lete už sa ničoho nečakaného, ​​samozrejme len čo sa módnej stránky týka, zrejme nedočkáme. To, čo letné trendy pre rok 2014 ponúkajú, však rozhodne stojí za pozornosť. Ak vás ešte neuchvátil štýlový all-white look, možno sa tak pri pohľade na kolekciu Stradivarius stane. Crop top v kombinácii s dlhou širokou sukňou, alebo peplum top s voľnými nohavicami pôsobia neuveriteľne pohodlne a voľne, do letných horúčav sú ako stvorené! Ak je pre vás all-white look však monotónny až neprijateľne, osviežte biele nohavice a sako romantickým kvetinovým topom a farebnoz listovou kabelkou.

Kde je tento rok v lete biela, tam nemôže chýbať ani čierna. Tento ďalší hit sa zabýval aj v kolekcii Stradivarius a reprezentuje tu predovšetkým elegantnú stránku kolekcie.

Ako už je spomenuté vyššie, a ako vlastne vyplýva z celého poňatia tohtoročného leta, vzory nemôžu chýbať absolútne nikde. Je v podstate jedno, či sa necháte uniesť tým kvetinovým, alebo dáte priechod mystickosti s abstraktnou potlačou, hlavné je sa ich nebáť. Tak ako to vidíme aj u Stradivaria, napríklad u outfitu zloženého z pruhovaného tielka a sukne s geometrickými vzormi.

Na čo v lete určite nesmiete zabudnúť, sú doplnky. Stadivarius ponúka napríklad látkové čelenky do vlasov, výrazné náhrdelníky, farebné kabelky, zaujímavé opasky aj veľa druhov topánok.

Zdroj: www.stradivarius.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.