Budeme zase nosiť Rimanky? Nové modely obuvi u značky Humanic

Budeme zase nosiť Rimanky? Nové modely obuvi u značky Humanic

3. júna 2014, Humanic leto, novinky Humanic, letné sandále, gladiátorky

Sponzorovanej odkazy:

Leto 2014 praje pásikom, retiazkam, cvočkom a iným prvkom, ktoré ozvláštnia naše topánky. Značka Humanic vytvorila niekoľko modelov dámskych topánok zdobených najmä páskami okolo priehlavku. Ide ako o topánky na podpätku tak aj o nízke sandálky. Tie pripomínajú obľúbené Rimanky alebo tiež gladiátorky, ktorých popularita na určitý čas utíchla. Predstavím vám niekoľko najzaujímavejších modelov z kolekcie Humanic, ktoré sú v súčasnej dobe k dostaniu na predajných pultoch.

Keď už som spomenula gladiátorky, začnem rovno u nich. Jedná sa o remienkové topánky, ktorých výška siaha nad členky a celá topánka je viac menej utvorená z menších pásikov. Sandále sú bez podpätku so slabšou podrážkou. Môžeme ich nosiť k džínsovým aj bavlneným šortkám, dobre ladia s určitými typmi letných šiat a- alebo ich obujeme klasicky k džínsom.

Humanic napriek trendom dáva v tejto kolekcii prednosť úzkym podpätkom. O to výraznejší je celkový dizajn topánky. Prevažne sa jedná o prepletanie pásikov, zdobenie cvočkami alebo využitie iných aplikácií. Topánky na podpätku siahajúce k výške členku sú navyše dozdobené praktickým zipsom, ktorý uľahčí zapínanie a je zároveň prvkom dekoračným.

Výrazné prepletanie tvorí z topánok jedinečné modely, a tak ich značka ponúka prevažne v čiernom prevedení (trendy je tiež biela). Nemusíme sa teda báť, že by sme ich ťažko kombinovali s oblečením. Takéto sandálky na podpätku hravo znosíte k večernému outfitu alebo ich krásou ozdobíme voľnočasový džínsový model.

Keďže sa jedná o letnú kolekciu, takmer všetky modely topánok majú otvorenú špičku a podpätky nejdú do závratných výšin, snáď aby sa nám dobre behalo na večierky. A keď už nás nohy budú veľmi bolieť, prezujeme sa do pohodlných gladiátoriek. V novej kolekcii nás čakajú pásky, podpätky a predovšetkým zaujímavý štýl. Je sa teda na čo tešiť.

www.humanic.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.