Pánsky jarný lookbook značky Pull and Bear

Pánsky jarný lookbook značky Pull and Bear

1. júna 2014, manchester, jar 2014, pánska móda, lookbook, trendy, Pull and Bear, Pull & Bear, denim

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená a dostupná značka pre mladých Pull and Bear má pre pánov pripravený jarný lookbook plný najnovších módnych trendov a dobre vyzerajúcich kúskov, z ktorých si vyberie každý. Z pánskej jarnej kolekcie priamo srší teplá sezóna. Motívy a potlače symbolizujúce hrejivé slnko a letné prázdniny sa vyskytujú takmer na každom kuse oblečenia. Často používaným vzorom bude predovšetkým exotic prints. Kvety, palmy a zvieratá sa objavujú na tričkách, tielkach aj ľahkých jarných bundičkách. Tešiť sa môžete tiež na obrázky plachetníc, vesmíru a digitálnych postavičiek.

Čo sa týka farieb, tak by sa o jarnom pánskom lookbooku značky Pull and Bear dalo povedať, že je priamo letný. Väčšina módnych kúskov sa nesie v teplých farebných tónoch, ktoré reprezentujú jar a leto. Aj keď pre pánov možno atypické, ale na druhú stranu veľmi vkusné a trendy. Farby ako sú žltá, oranžová, ružová a svetlo modrá sú tu na dennom poriadku.

Snáď najväčším trendom tejto jari a tiež leta je denim. Vyskytuje sa všade a z rifľoviny sú vyrábané všetky druhy oblečenia a módnych doplnkov. V denimovej modrej sa vyfarbujú dokonca aj topánky či tašky. Pull and Bear nezabudlo denim zapojiť ani do pánskej kolekcie. Nájdeme tu trendy pánsku zapínaciu košeľu. Tento módny kúsok sa dá označiť za viacúčelový a vďaka tomu má veľa kladov. Dá sa nosiť klasicky ako košeľa rozopnutá, alebo ako ľahšia mikinka s tričkom.

Druhým výrazným materiálom, na ktorý možno nie sme túto sezónu tak zvyknutí, bude u Pull and Bear menčester. Z tejto látky je vyrobená ľahká jarná bundička, ktorá nepôsobí vôbec zle. V kombinácii s tými správnymi módnymi kúskami sa z menčestrovej pánskej bundičky stane hlavná hrdinka celého outfitu.

Nápisy pred obrázkovými motívmi ustupujú, ale tiež sa na niektorých modeloch vyskytujú. Predovšetkým to budú nápisy reprezentujúce značku, takže Pull & Bear spolu s rokom založenia 1991 či drobnejšie nápisy, ktoré väčšinou predstavujú motív pod nimi. Strange skies na digitálnom vesmírnom tričku či Sunset district na ležérnom tričku, ktoré geometrickými vzormi symbolizuje západ slnka nad krajinou.

Zdroje: www.pullandbear.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.