Zmyselná letná kolekcia značky Lindex 2014!

Zmyselná letná kolekcia značky Lindex 2014!

8. júna 2014, háčkovaná móda, háčkovaná m, Lindex, leto 2014, letná kolekcia, crochet, zvieracie vzory, animal, paisley, orientálne vzory, biela, prúžky, plavky, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Čas plynie ako voda a čudujte sa alebo nie zanedlho je tu leto a s ním aj módna letná sezóna plná trendov. Na tento čas je pripravená už aj značka Lindex. V jej letnej kolekcii pre rok 2014 sa budete môcť tešiť na orientálne vzory, letné farby, háčkovanú módu, námornícky look a trendy bielu. Proste a jednoducho všetko, čo bude tento rok in!

Tropical Haze

Celá letná kolekcia Lindex 2014 sa ďalej delí do menších pod-kolekcií, v ktorých sa všetko oblečenie, módne doplnky, šperky a topánky zhodnú na rovnakom štýle, farbe či vzore. Prvou z nich je Tropical Haze, ktorej názov by sme mohli do slovenčiny preložiť ako tropický mrak či tropický vzdušný opar. A skutočne! Celá táto minikolekcia je zahalená do tropickej hmly. Hlavnú úlohu tu hrajú orientálne vzory a zmyselné letné farby. Značka Lindex vyzýva k tomu, aby sme kombinovali potlače s potlačami. Tu to budú predovšetkým paisley, aztec a animal motívy. Trend vedľa trendu!

Preppy rezort

Ďalej vám Lindex vo svojej letnej kolekcii predstaví módne kúsky vo sviežich odtieňoch, ktoré sú určené pre sparné dni na slnku. Táto pod-kolekcia je určená pre dlhé letné dni plné pohody. Výrazné farby a neónové detaily s pastelovými farbami vám pozdvihnú náladu. Aj tu sa budú nosiť orientálne vzory v spojení s klasickými prúžkami, ktoré sú síce jednoduchým motívom, ale zato veľmi účelným. Priestor tu dostane tiež námornícka móda, ktorá sa nosí každú letnú sezónu a evokuje v nás prostredie dovoleniek a prechádzok po morských prístavoch.

White heat

Biely žiar – tak by sa dal doslovne preložiť názov ďalšej časti letnej kolekcie Lindex. Aj keď biela farba nepáli, našu pozornosť oslní dokonale. Ľahké letné šaty, šortky, plážové tuniky a skrášľujúce doplnky. Tu sa napríklad dáva priestor crochet čiže háčkovanej móde, ktorá je rovnako ako minulý rok v kurze. A nezabudnite tiež na to, že stále „frčí“ kombinácia bielej a čiernej, ktorou sa snáď nedá nikdy nič pokaziť!

Zdroje: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.