Májový lookbook značky Mango sa nesie v nude odtieňoch!

Májový lookbook značky Mango sa nesie v nude odtieňoch!

30. mája 2014, Mango, lookbook, máj 2014, trendy, geometrické vzory, čierno-biela, biele nohavice, biele šaty, nude

Sponzorovanej odkazy:

Máj je v plnom prúde a módna značka Mango už na pulty svojich obchodov prichádza s kúskami z jeho lookbooku. Možno vás na prvý pohľad nejako veľmi nenadchne a neprekvapí, ale po chvíli už mu podľa môjho názoru prídete na chuť. Nachádza sa tu mnoho skvelého oblečenia a tiež obuvi.

Veľkou výhodou oblečenia v májovom lookbooku značky Mango je jeho účelnosť. Môže sa pýšiť mnohonásobnými spôsobmi nosenia a kombináciami s ostatnými módnymi kúskami. Nie je nejako zvlášť výrazný, a preto znesie aj väčšie šperky a nápadité tašky či kabelky. Skrátka a dobre dá sa s ním veľmi pekne „pohrať“, takže ak sa pre nejaký ten obleček rozhodnete, tak vám prajem príjemnú zábavu.

Najviac žiadanou farbou je tento rok v máji u značky Mango biela. Možno ste si ale už všimli, že vášeň pre túto farbu nezdieľa len táto značka. Biela farba tento rok na jar a v lete svieti takmer všade. Veľmi úspešné budú biele letné šatôčky a nohavice. Oba dva kúsky tu môžete zaznamenať. Svoju trendy tour začali už začiatkom tejto jari a darí sa im to veľmi sľubne.

Oveľa viac než samotná sa potom biela farba vyskytuje v kombinácii s čiernou. Splynutie týchto dvoch farieb je nám dobre známe a je evidentné, že jeho magická sila stále funguje. Čierno-bielu by sme mohli považovať za samostatnú farbu. Zaujímavejšie však je, ako presne značka Mango tieto dve farby skĺbila. Na oblečení sa objavujú buď samostatne, alebo vo forme geometrických vzorov v podobe štvorčekov. Dômyselné a efektívne!

Nie je to ale len biela a čierna, ktoré sa v májovom lookbooku Mango predvádzajú. Priestor tu dostala aj svetlo ružová, ktorá sa nám ale takmer stráca pred očami. Vyskytuje sa tu na dlhých šatách na ramienka, ktoré budú tohtoročnú sezónu in. A ďalšou nepatrnou farbou je tu nevýrazná žltá. Všetky tieto farby tvoria dohromady ľúbivý celok a dá sa z nich vykúzliť perfektný trendy outfit.

Zdroje: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.