Arcolor vyhlasuje súťaž o titul ArFashion Design - Prihlás sa!

Arcolor vyhlasuje súťaž o titul ArFashion Design - Prihlás sa!

21. mája 2014, Arfashion Designer, súťaž pre mladých dizajnérov, súťaž pre módnych návrhárov, módny návrhár, Arcolor, Arcolor fashion designer

Sponzorovanej odkazy:

Ako každý rok vyhlasuje Arcolor súťaž o titul ArFashion Design. Súťaž, ktorá sa venuje mladým talentom v oblasti módy. Prihláste svoju kolekciu a nebojte sa ukázať svoju kreatívnu stránku.

Dajte o sebe vedieť!

Porota, zložená z profesionálov v odbore, uznávaných módnych návrhárov, kritikov módy, profesorov odevnej tvorby atď, vyberie zo všetkých prihlásených kolekcií 8 najlepších, ktoré budú prezentované na finálovom večeri Festivale mladej módy Arcolor v roku 2014. Z ôsmich finalistov je zvolený najlepší návrhár, ktorý získa titul ArFashion Designer 2014. Víťaz dostane hmotné ceny v celkovej hodnote 10.000, – a celoročnú podporu od Arcolor a hlavne možnosť prezentácie svojej ďalšej kolekcie na najdlhšom móle sveta, priamo v uliciach Prahy na budúcom ročníku Festivalu mladej módy Arcolor 2015.

Podrobnosti k súťaži
• podmienky účasti na festivale:
• fyzicky zhotovená odevná kolekcia o počte 10 modelov
• profesionálne fotografie tejto kolekcie (môžu byť pridané aj kreslené skice modelov a vzorky materiálov, maximálna veľkosť jednej fotografie musí byť menšia než 800 kb)
• životopis
• popis súťažnej kolekcie
• motivačný list

Kto sa môže prihlásiť? Začínajúci módni tvorcovia vo veku 18–35 rokov, študenti, absolventi, profesionáli a ľudia, ktorých odevná tvorba baví.

Ako sa prihlásiť do súťaže Arfashion Designer? Poslaním fotografií súťažnej kolekcie a motivačného listu na designer @ arcolor.cz Konečný dátum pre zaslanie prác je 1. 6. 2014.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Ostatní. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a ostatné.