F & F v dynamickom rytme leta 2014

F & F v dynamickom rytme leta 2014

14. júna 2014, ffmoda, F & F

Sponzorovanej odkazy:

Britská móda patrí medzi svetové fenomény. Vznikajú tu jedinečné značky pod taktovkou veľmi dobrých dizajnérov. V roku 2000 sa v lone Veľkej Británie zrodila aj značka F & F, s ktorou sa bežne stretávame v obchodných reťazcoch Tesco. Čo nás prekvapí v novej kolekcii? F & F si zakladá na pestrosti výberu a snaží sa svojim zákazníkom ponúknuť rôzne štýly kombinované s aktuálnymi módnymi trendmi. Postupom času sa v ponuke objavilo niekoľko línií, a tak si každý môže vybrať tovar, ktorý mu najviac vyhovuje.

F & F Black zastupuje elegantné oblečenie – biznis módu. F & F Blue môže zaujať priaznivcov denimovej módy a F & F True je veľmi obľúbená rada voľnočasového oblečenia. Tí, ktorí sa viac obzerajú po jednoduchom štýle za nízku cenu, sa rozhliadajú najviac v oddelení s líniou F & F Basics.

Letná kolekcia reaguje na jeden z výrazných trendov sezóny, ktorým sú pastelové farby a obľuba farby bielej.

Na teplé počasie nás lákajú modely plaviek, ľahké šortky a krátke tielka. Ak sa chystáte na dovolenku, určite si tu základ šatníka vyberiete. Aj pánska kolekcia zahŕňa veľké množstvo ako plátených tak džínsových kraťasov, vhodných pre letné dni.

Jedným z opakujúcich sa motívov je motív paliem, prípadne využitie „hawaiského“ štýlu – najmä na tričkách a košeliach. Ja odporúčam dámsky overal v pestrých farebných tónoch s potlačou paliem.

Plavky ma zaujali predovšetkým v dámskej kolekcii. Stavila by som na modely bez ramienok s originálnym vzorom.

Z pánskej sekcie by som vyzdvihla košele a tričká s modernými potlačami. V kombinácii s klasickými džínsami vznikne ležérny outfit pre každý deň.

F & F ponúka v letnej kolekcii opäť rad doplnkov. Jedná sa šperky, obuv, opasky, tašky a kabelky. Nová letná kolekcia je už v predaji, tak snáď už len doobjednať príjemné letné počasie, aby sme si s radosťou obmenili šatník.

Zdroj: www.ffmoda.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.