Vzdušné a pohodlné šifónové košele a blúzky sú na jar to pravé!

Vzdušné a pohodlné šifónové košele a blúzky sú na jar to pravé!

2. júna 2014, šifón, šifónové košele, šifónové blúzky, košele, dámske oblečenie, dámske košele, jar 2014, leto 2014, trendy 2014, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Než nastane čas na letné tielka, môžete si do sýtosti užiť jemné šifónové košele a blúzky. Sú ľahké, príjemné na nosenie a tento rok navyše veľmi rozmanité. Jedná sa o ďalší hit tohtoročnej jari a leta a obchody sú ich plné, aby si vybrala každá z nás! Vyberiete si košeľu posiatu trendy potlačami alebo romantickú šifónovú blúzku v jarných pastelových tónoch?

Biela jednoduchosť

Biela je tento rok všade a keď opomenieme to, že je považovaná za magnet na škvrny a ide na nej vidieť naozaj každý fliačik, jedná sa o krásnu, univerzálnu a elegantnú farbu, ktorá pristane snáď každému. Šifónové blúzky a košele tento rok naozaj nebude problém zohnať . Hodia sa k rifliam, sukniam aj nohaviciam a šortkám s vysokým pásom, do ktorých ich môžete zastrčiť. Moderný nádych dostávajú v podobe kapsičiek a ohrnutých rukávov, romanticky pôsobia krajkové lemovanie či iné zdobenie.

Digitálna potlač

Jar nemusí byť iba o kvetinovej potlači, aj keď tá je tento rok vidieť asi najviac. Možností je viac a ponúkajú sa aj ďaleko originálnejšie varianty. Vedľa kvetín a rôznych abstraktných vzorov môžete skúsiť aj digitálnu potlač. Jej futuristický vzhľad priláka pozornosť a vy sa už nebudete musieť zaoberať ďalšími doplnkami a šperkami, košele v tomto štýle ich už nebudú príliš potrebovať.

Pastelky

Stávkou na istotu budú blúzky v pastelových farbách. O tom, že sú túto jar opäť trendy, už nie je treba dlho rozprávať, pri návšteve akéhokoľvek obchodu je to viac než jasné. Tu sa naopak ponúka veľká možnosť doplniť šifónovú blúzku najrôznejšou bižutériou a šperkami, tento rok platí: čím výraznejšie, tým lepšie!

Ethno štýl

Medzi štýly na jar a v lete obzvlášť obľúbené môžeme zaradiť aj ethno. Tento mix rôznych farieb a vzorov vyzerá spolu s množstvom šperkov skvele a ľahko tak docielite Boho-chic vzhľadu. Pripomínať ho môže aj obľúbený paisley vzor, ​​ktorý šifónovým košeliam a blúzkám tiež sedí.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.