Nová kolekcia Emporio Armani v Klenoty Aurum

Nová kolekcia Emporio Armani v Klenoty Aurum

5. júna 2014, Klenoty Aurum, Emporio Armani, šperky, prstene, náramky, náhrdelníky, retiazky

Sponzorovanej odkazy:

Klenoty Aurum ponúkajú luxusné šperky a limitované kolekcie najznámejších návrhárov doplnkov. Každá žena miluje šperky a výnimočnosť. A toto sa presne kĺbi v klenotoch Aurum. Milujete značku Emporio Armani? Potom vás nová kolekcia šperkov iste nadchne a nenechá vás na pokoji. Predstavujeme novú kolekciu šperkov Emporio Armani.

Nová kolekcia Emporio Armani je špecifická tým, že si vtipne hrá s motívom loga značky a bola použitá potlač povrchu perleťoviny. Šperky tak majú veľmi sofistikovaný vzhľad a ružové zlatenie je naozaj nevšedné. Na prvý pohľad vás určite tiež zaujme zaoblený tvar šperkov. Naozaj moderná a nadčasová záležitosť pre každú ženu. Túto kolekciu tvoria celkom tri šperky – náramok, náhrdelník a masívny prsteň.

Náramok je vyrobený z kože s krokodílou potlačou a ružovo pozlátenou retiazkou. Trochu pripomína putá. Je veľmi praktický, pretože ho môžete nosiť ako pri výnimočných príležitostiach, tak vo všedné dni do práce. Hodí sa k večerným šatám rovnako, ako ku košeli a džínsom. Naozaj vydarený doplnok v originálnom prevedení. Náramok môžete zakúpiť v Klenotách Aurum za 199 eur.

Ďalším šperkom kolekcie Emporio Armani je masívny zaoblený prsteň. Je veľmi minimalistický, kde hlavnú úlohu hrajú detaily. Prsteň má logo značky nápadito vsadený po obvode prsteňa. Zlatisto ružová farba je trendom nastávajúceho leta, preto z toho doplnku robí číslo jedna z celej kolekcie. Ak milujete jednoduchosť, v ktorej je krása, potom je prsteň Emporio Armani tá správna voľba. Zaobstarať ho môžete v Klenotách Aurum za 185 eur.

Posledným šperkom z famóznej kolekcie talianskej značky Emporio Armani je náhrdelník takisto v zlatisto ružovej farbe. Náhrdelník tvorí prívesok – zaoblený zub, ktorý sa perfektne hodí k letným nespútaným outfitom. Aj tu si opäť povšimnime detailov – perleťovej potlače loga značky po celej ploche prívesku. Skutočne dychberúca kolekcia.

Zdroj: www.klenotyaurum.cz , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a ostatné.