Abercrombie & Fitch - kvalitná móda z Ameriky

Abercrombie & Fitch - kvalitná móda z Ameriky

7. júna 2014, Abercrombie & Fitch, americké oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Americký A & F patriaci v súčasnosti medzi najobľúbenejšie lifestylové značky symbolizuje komfortnú voľnočasovú módu s veľkým dôrazom na kvalitu spracovania. Ponuka zahŕňa dámske, pánske aj detské oblečenie, a tak aj rad doplnkov. Dlho sme si túto módnu lahôdku mohli objednávať len cez internet z Ameriky, dnes už je aj na Slovensku bežne dostupná. Najviac snáď vídame obľúbené mikiny a tepláky.

Abercrombie & Fitch dokazuje často zanedbávaný fakt, že aj v domácom a voľnočasovom oblečení sa môžeme cítiť dobre. V tomto prípade nejde iba o materiál ale aj o vykonanie strihu a voľbu farieb. Nie je pravda, že sú všetky tepláky rovnaké, ani že nie je dôležité, čo máme v domácom prostredí na sebe. Šanca poupraviť svoj bežný šatník sa ukrýva v kolekciách A & F. Kolekcie určené na bežné nosenie a voľný čas si rýchlo obľúbite. Dizajn nie je príliš výrazný, drží sa skôr na neutrálnej vlne.

Trend nosenia teplákov, alebo štýlu nohavíc, ktoré ich pripomínajú, nám dopraje variabilitu nosenia. Mikiny A & F vyzerajú skvele v kombinácii s džínsami alebo šortkami. Zároveň sa dajú využiť aj na mnohé športové aktivity. Materiály sú kvalitné a príjemné.

A čo tradičná denimová móda? Samozrejme aj v tomto smere si možno vybrať z pestrej ponuky. Džínsy sú pravidelne doplňované o modely v duchu aktuálnych trendov, z pultov nemiznú klasické džínsové košele a v letnej sezóne nás poteší nekonečné množstvo džínsových šortiek.

Okrem oblečenia z džínsoviny, ovládnu letné dni modely vyrobené zo vzdušných materiálov. V dámskej časti objavíme romantické blúzky, dlhé šaty, overaly (ktoré sú stále veľmi in) alebo sexy krátke tričká.

Pánska kolekcia poteší niekoľkými typmi kraťasov v štýle chinos, z džínsoviny alebo obľúbených kraťasov s vreckami po stranách. Veľmi sympatické je ich farebné prevedenie. Prehliadnuť nejde ani jednoduché košele so zaujímavými motívmi.

zdroj: www.abercrombie.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.