Ako urobiť žene radosť? Originálnym darčekom!

Ako urobiť žene radosť? Originálnym darčekom!

29. mája 2014,

Tvrdenie, že sú ženy povrchné či snáď dokonca materialisticky založené, je trochu hanlivé a urážlivé, avšak pravdou je, že ako muž počuje o dobrom jedle a nikdy nepohrdne domácim múčnikom, žene vždy urobí radosť akýkoľvek darček, hoci ide o drobnosť alebo dokonca žart. Skrátka a dobre, osoby nežného pohlavia milujú jedinečné darčeky pre ženy, preto by ste ich nemali prestať prekvapovať.

Darček ako dôkaz…

Výhodou dávania darčekov je, že ich môžete venovať prakticky kedykoľvek a pri akejkoľvek príležitosti, darčeky sú totiž akýmsi dôkazom lásky, vernosti, priateľstva, ale aj toho, že vám na danej osobe skrátka a jednoducho záleží, preto jej chcete urobiť radosť. Hovorí sa, že najlepším prejavom náklonnosti sú vždy úprimne mienené slová, ale žijeme v 21 storočí, kedy má aj kreditná karta isté kúzlo.

Drobnosť pre radosť

Nikto nehovorí, že máte každý mesiac prísť s diamantovým náhrdelníkom či novým automobilom len preto, že svoju ženu milujete a chcete jej to silou mocou dokázať. Bohato postačí, keď si z času na čas spomeniete, že má rada teplo domáce papuče, pohodlný župan alebo napríklad vtipný obal na telefón.

Nezabudnite na sviatky

Muži oslavujú Vianoce a narodeniny, a to druhé iba v prípade, že si na ne náhodou spomenú, alebo im ich milovaná mamička pripomenie. Avšak ženy sú v tomto ohľade dôslednejšie a potrpia si na oslavu svätého Valentína, prvý máj, meniny a samozrejme na výročie, ktoré je v ich živote dôležitým medzníkom. Čo sa narodenín a výročia svadby týka, muži by mali tentoraz odložiť svoje vtipné ego a zamerať sa radšej na šperky, kožené kabelky a luxusné hodinky, ktoré sú ideálnou voľbou. Pre viac informácií a inšpiráciu o luxusných dámskych hodinkách klikni sem a vyberaj.

Darček na želanie

Väčšine žien postačí drobnosť, prípadne nejaký ten kus oblečenia alebo doplnku, avšak niektoré dámy roky bojujú s komplexmi, ktoré im znižujú sebavedomie a bránia im v dokonalom šťastí. Ak vaša žena zúfalo túži po menšom nose alebo plnšom dekolte, nebojte sa jej darovať silikónové implantáty, ktoré povedú nielen k skrášleniu poprsia, ale predovšetkým k jej psychickej pohode.

Autorom článku je Veronika Sýkorová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky a ostatné.