Svadba ako zo škatuľky krok za krokom

Svadba ako zo škatuľky krok za krokom

29. mája 2014,

Večera sa nesie v romantickom duchu, partner je trochu nervózny a potom konečne nastane ten okamih, kedy pred vami nonšalantne pokľakne a z vrecka vytiahne onú povestnú škatuľku ukrývajúcu ten najkrajší šperk na svete, po ktorom od mala túži každá žena? Potom sa môžete tešiť na úchvatný deň D, ktorý bude len a len váš a preto by mal byť jednoducho a jednoducho dokonalý…

Tak kde sa vezmeme?

Hlavné slovo a všetku pozornosť si vo svadobný deň ukradne vždy nevesta, to je nepísané pravidlo, ale tá by vždy mala myslieť na svojich hostí, ktorí by sa v jej blízkosti mali cítiť pohodlne a príjemne. Výber lokality je preto neskutočne dôležitý, prakticky najdôležitejší.

Svadba je o láske, a tak je romantika a všetko okolo nej úplnou samozrejmosťou. Vonkajšie svadby sú krásne, ale v našich končinách, kedy je počasie takmer aprílové, by išlo o naozajstný risk, ktorý si predsa len nemôžete dovoliť. Stavte preto na istotu a vyberte si napríklad svadobný hotel v Žiline, ktorý splní všetky vaše očakávania, hoci sú nadštandardné. Na tejto adrese vám prichystajú prekrásny deň, na ktorý budete spomínať celý život.

Buďte neodolateľnou nevestou

Hneď ako sa váš drahý vysloví, prvé, čo vás napadne je, ako vlastne vo svoj ​​deň budete vyzerať, a tak zvoláte všetky svoje kamarátky a vydáte sa na obhliadku tých najkrajších svadobných šiat. Ich výber môže byť zložitý a zdĺhavý, avšak s ich výberom vám dopomôžu tiež svadobné náhrdelníky pre nevesty, najrôznejšie čelenky a tiež náušnice, ktoré ešte len dotvárajú konečný vzhľad. Nech už je váš vkus a cit pre módu akýkoľvek, v tento významný deň si nenechajte do ničoho hovoriť a oblečte sa podľa vlastného uváženia.

Spoločné rozhodnutie pre celý život

Väčšinu starostí okolo svadby si na seba zvyčajne berie nevesta, lebo ženích si s výzdobou stolov na hostine príliš hlavu neláme. Na čom by sa ale rozhodne mal podieľať, je výber svatebných prsteňov, ktoré by na prvý pohľad mali uchvátiť oboch svadobčanov. Buďte originálny a vyberte si modely s gravírovaním grátis, na ktoré si podľa ľubovôle nechajte vyryť mená, dátum či milostný citát.

Hostia sa môžu inšpirovať v magazíne http://www.shiny.sk/, kde nájdu tipy na vhodné luxusné oblečenie.

Autorom článku je Veronika Sýkorová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky a ostatné.