Aké sú trendy pre plavky 2014?

Aké sú trendy pre plavky 2014?

28. mája 2014, plavky, leto 2014, bikini, paisley, animal, zvieracie vzory, exotic, mašle, strapce, volány, trendy plavky

Konečne sme sa dočkali! Plavková sezóna už začala a úprimne vám poviem, že sa je na čo tešiť. Mnohé trendy z rokov minulých stále pretrvávajú, ale máme tu aj nové módne „hitovky“. Nepôjde tu o strih plaviek, ktorý viac- menej závisí od typu postavy. Pre neohrozené ženy sú tu bikiny, pre tie nesmelé jednodielne plávky. Teraz však bude reč o farbách, vzoroch a doplnkoch, vďaka ktorým sa stávajú plavky v sezóne 2014 in.

Jedným z doplnkov, ktorý bude na plavkách 2014 trendy, sú napríklad mašle. Na prvý pohľad nenápadné, ale veľmi účelné. Mašličky sa objavujú u bikín na podprsenke aj nohavičkách. Fungujú ako estetický doplnok aj ako praktický špecialista na zaväzovanie spodného dielu plaviek. Vďaka mašličkám si môžete určovať veľkosť obvodu plaviek na hrudi aj na bokoch, čo sa niekedy môže hodiť, pretože žiadna zo ženských postáv nie je rovnaká a niekedy nám plavky úplne presne nesadnú. Ak by sa vám „mašličkové“ plavky zapáčili, mám pre vás malý typ. Veľmi pekné modely má vo svojej letnej kolekcii značka H & M.

Ďalším vylepšením môžu byť tiež strapce. Už minulý rok sme plavky so strapcami zaznamenali, ale podľa môjho názoru zažívajú boom ešte len tento rok. Rovnako ako mašle sa strapce na plavkách môžu objaviť všade. Najviac trendy však budú bikiny, ktorým strapce pokrývajú takmer celý horný diel, ktorý je buď to bez ramienok alebo s odopínateľným pásikom za krk. Mimo to, že sú tieto plavky značne in, tak majú aj ďalšiu prednosť. Vďaka nakopeniu strapcov opticky zväčšia vaše poprsie. Ak teda trpíte nejakými komplexmi, bikiny so strapcami starosti ihneď zaženú.

Zlatým stredom sú potom plavky s volánmi a volánikmi, ktoré na nich vyzerajú veľmi decentne. Vďaka nim nám plavky pripomínajú skôr elegantnú spodnú bielizeň ako plavecký úbor. Pôsobia sexy a pri správnom použití môžu všeličo zakryť a mnohé zvýrazniť. Aj tu môžem odkázať na skvelú kolekciu plaviek značka H & M, v ktorej si potrpia na obohacovanie bikín a drobné prizdobenie.

A ako to bude tento rok sa vzorovaním na plavkách? Tradičným trendom budú animal čiže zvieracie vzory, ktoré sú nám všetkým veľmi dobre známe. Zebrie, hadie, gepardie či iné, pripomínajúce srsť mačkovité šelmy. Toto vzorovanie sa javí značne sexy a stavte sa, že za neho zožnete veľké ovácie. Ak sa chystáte v lete na kúpalisku alebo na pláži oslňovať mužskú časť návštevníkov, tak s animal plavkami budete mať 100% úspech.

A čo hovoríte na paisley vzorovanie? Páči sa vám? Na trendy plavkách 2014 sa bude tiež objavovať a žať kladné body. Ide o orientálny vzor, ​​ktorý sa bude skvele vynímať pri vašich letných pobytoch v zahraničí, alebo pri opaľovaní sa na slovenských vonkajších kúpaliskách. Paisley jednoducho nebude nikde na obtiaž!

Pri spojení všetkých letných trendy motívov vzniká vzor exotic. Má odo všetkých trochu. Trošku animal vzorov, trošinku kvetinových motívov a nepatrne orientálnych obrazcov. Všetko spolu tvorí exotic motív. Hodí sa pre všetky, ktoré sa nemôžu z toho nekonečného množstva vzorovania rozhodnúť.

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com Thinkstock

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii plavky.