Divided White, Hollywood Darling - pastelová krása s romantickým podtextom

Divided White, Hollywood Darling - pastelová krása s romantickým podtextom

23. mája 2014, HM Divided, Hollywood Darling, kolekcia HM, HM Devided White

Sponzorovanej odkazy:

Kolekcia Divided vznikla ako línia značky H & M určená pre mladých. Inšpiráciu čerpá z ulíc, klubov a v denimovej móde. Nájdeme v nej prvky urban looku a street módy. Táto kolekcia má byť vždy trochu nespútaná až rebelská. Ponúka pravidelne outfity na bežné nosenie aj párty oblečenie a doplnky.

Divided White je kolekcia fotená na pobreží. Jemný piesok, staré kmene stromov a vlny dokonale ladia so štýlom celej kolekcie. Tá zahŕňa dlhé skladané sukne, krajkové šaty, bavlnené šortky a mnohé ďalšie kúsky s nádychom romantiky doplnené o kontrastné oblečenie z džínsoviny.

Neznamená to, že sa jedná o oblečenie určené iba na pláž, aj keď na letnú dovolenku si v kolekcii Divided White určite svojich favoritov vyberiete. Materiály sú veľmi ľahké a vzdušné. Často sa využívajú čipky, a tak sa celej kolekcii dostáva romantického podtextu. Vo farebnej palete víťazia jednoznačne pastelové farby, ktoré mimochodom patria medzi hlavné trendy sezóny. Kombinujú sa s krémovou a bielou farbou. Na svoje si prídu aj milovníčky staroružovej, tej je v kolekcii Divided White naozaj dostatok.

Niektoré topy priamo vyžarujú krehkosť ženy a niektoré šaty z nej vytvárajú rozprávkovú vílu. Ako ľahko sa dá ale balansovať v módnom svete. Použitím džínsovej bundy cez šaty alebo kombináciou džínsových kraťaskov s romantickým topom vznikajú príjemné kontrasty a my vytvárame ľahko ležérne outfity.

Značka H & M ide neustále dopredu. V posledných dňoch sa o nej hovorí v súvislosti s udržateľnou módou a tzv. Fashion Revolution. Ďalej je populárna vďaka spolupráci so svetovými návrhármi a tiež vďaka vytváraniu trendy kolekcií. Jednou z nich je práve Divided White, Hollywood Darling kolekcia.

Užite si leto v pastelových farbách, romantickom štýle a so vzdušnými materiálmi. Nezabudnite na trendy džínsovinu a jej nekonečné kombinácie s oblečením z iných materiálov.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.