Nezastaviteľná kolekcia Drive me Crazy od Bershky!

Nezastaviteľná kolekcia Drive me Crazy od Bershky!

22. mája 2014, slnečné okuliare, denim, trikini, strapce, plavky, Bershka, leto 2014, Drive me Crazy, trendy, kimono

Sponzorovanej odkazy:

Minulý mesiac prišla obľúbená módna značka Bershka so svojou novou a ojedinelou kolekciou, ktorú nazvala štýlovo – Drive me Crazy. Už z onoho pomenovania to priamo srší. Oblečenie, módne doplnky a šperky, ktoré sú hlavnými aktérmi kolekcie, by sa dali označiť, s trochou nadsádzky, ako bláznivé, šialené či bláznivé. Tento rok v lete sa v týchto módnych kúskoch značky Bershka nestratí žiadna z nás.

Módna značka Bershka zo svojej kolekcie Drive me Crazy zostavila jednotlivé „looky“ (outfity, modely), v ktorých k sebe jednotlivé oblečenie ladí k módnym doplnkom a šperkom. Prvý z lookov sa skladá z krátko strihaného topu, ktorý je doplnený o trendy strapce. K nemu Bershka navrhuje skinny jeans a ako módny doplnok slnečné okuliare, bez ktorých sa v lete jednoznačne nezaobídeme a šperky v podobe prsteňov striebornej farby s modrými kameňmi.

Ďalšie look je jednoduchý. Tvorí ho iba kvetovaný overal. Tento druh oblečenia bude tento rok v lete veľmi in a podľa môjho názoru sa mu neubráni nikto. Ponúkaný je všetkými dostupnými módnymi značkami u nás. Nohavicový overal od Bershky je vyrobený z ľahkého a vzdušného viskózového hodvábu. Tento materiál sa do horúceho leta skvele hodí a svojím príjemným dotykom každú zo žien pohladí na duši.

Tretí outfit je o niečo odvážnejší. Top s častým motívom americkej vlajky, cez ktorý má modelka oblečenú čipkovou vestičku so strapcami. K tomu všetkému skvele ladia vintage jeansy s vysokým pásom a opaskom s dvojitou sponou. V tomto looku sa vyskytuje mnoho letných trendov, ktoré nebudú nikdy šliapnutím vedľa.

Look 4 ma tiež veľmi baví. Denimová košielka je jasnou trefou do čierneho a letné nohavice s kvetovanou potlačou podobne. Pod denimový vršok potom modelka oblieka viacúčelové biele bandeau na ramienka. Možno si všímate, že v kolekcii Drive me Crazy od Bershky sa nachádza mnoho viacúčelových kúskov, ktoré sa skvele kombinujú a vyzerajú za všetkých okolností dobre.

Do kolien vás položí aj piaty look, kde sa kombinuje trendy flitrované kimono s vyšitými detailmi a rozštiepené riflové šortky. Pod tento model Bershka obliekla aj niečo zo svojej plavkovej kolekcie – čierne háčkované bikiny. A k tomu všetkému sa zrejme hodia výrazné náušnice s etnickým motívom.

V nasledujúcom outfite sa zase objavuje trend tohtoročnej teplej sezóny – kimono. Tiež lemovaný strapcami, ale v bielej priesvitnej farbe. Pod kimono Bershka radí krátko strihané tričko rovnakej farby a módnymi doplnkami sú zase slnečné okuliare a ľúbivý čierny klobúk so striebornou sponou.

Posledný siedmy look dokazuje, že v jednoduchosti je krása. Bershka sa tu chváli svojimi sexi čiernymi trikinami doplnenými o zlatistý retiazku. Plavky, ktoré nie sú strihom práve najideálnejšie na opaľovanie, vaše okolie určite zaujmú dokonale.

Zdroje: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.