Dámske šaty a sukne nielen pre Vašu dovolenku

Dámske šaty a sukne nielen pre Vašu dovolenku

29. mája 2014, dámske šaty, dámske sukne, letné šaty, letné sukne, dlhé sukne, krátke sukne, krátke šaty, šaty na dovolenku, sukne trendy 2014, sukne leto 2014, šaty leto 2014, šaty e-shop, blancheporte.cz, dámska móda, dámska móda-eshop

Sponzorovanej odkazy:

Jar je tu v plnej kráse a ja dúfam, že si ju naplno užívate. A to nielen čo sa počasia týka, ale aj čo sa týka módy. Každý rok so sebou totiž jar prináša veľa nových a krásnych trendov, ktoré treba vyskúšať. Tohtoročné trendy vsádzajú na eleganciu a jednoduchosť, biela a krémové odtiene sa snúbia s kvetinovými potlačami vo všetkých odtieňoch ružovej, červenej alebo fialovej a vytvárajú tak perfektný jarný outfit. Pokiaľ máte rady nakupovanie určite už viete, kde čo majú, ale ak dávate prednosť nakupovaniu z pohodlia domova, mám pre vás pár tipov pre voľnočasovú dámsku módu, ktorá neomrzí a skvele sa vám bude hodiť napríklad na vašu dovolenku.

Dámske šaty

O bielej už tu dnes bola reč a čo sa týka šiat, určite musíte jedny biele na jar / leto mať. Pôsobia veľmi elegantne a sviežo a lichotia opálenej pleti. Pre vašu dovolenku stavte na jednoduché biele bavlnené dámske šaty s nežnou čipkovou aplikáciou, v ktorých sa budete cítiť pohodlne po celý deň aj vo veľmi horúcom počasí.

Ak máte radšej žiarivejšie farby, určite vás zaujmú koralovo- ružové šaty asymetrického strihu, ktoré upútajú pozornosť všetkých okolo Vás.

Volány sú stále in a stopercentne to platí pre dovolenku v nejakej exotickej destinácii. V lila šatách s volánmi budete vyzerať ako južanská kráska kdekoľvek.

Trend colorblocking zažil svoj ​​vrchol pred dvoma rokmi, ale nám sa stále páči, a to hlavne kvôli tomu, že evokuje 60.roky. Jednoduchý a elegantný strih, ktorý bude lichotiť Vašej postave a ktorý nepotrebuje ďalšie doplnky, také sú šaty nášho posledného výberu.

Dámske sukne

Dámska móda oplýva niekoľkými kusmi, ktoré by jednoducho mali zostať výhradou žien, a to sú okrem šiat aj dámske sukne. A hoci sa niektorí páni (aj dámy) veľmi snažili presadiť sukne aj do pánskeho šatníka, praktickosť zvíťazila a ja osobne som veľmi rada, že na ulici nestretávam mužov v sukniach. Škoda len, že u nás ani tých žien, čo nosia sukne, nie je toľko. A to nám tak pristane. Tento rok máme trend sukní v dĺžke pod kolená, a to ako tých úzkych, ktoré dávajú vyniknúť našim prednostiam, tak aj tým kolovým, rozviatym, ako je napríklad táto čierna sukňa, ktorá Vám navyše schová bruško.

Čipka je stále v kurze, a to aj na sukniach. V tejto elegantnej vínovej sukni neujdete pohľadu žiadneho muža.

Paisley potlač sa teší obľube už niekoľkú sezónu a tento rok je trendy viac ako inokedy. Táto rozviata sukňa s paisley potlačou sa bude skvele hodiť pre popoludňajšiu kávu alebo nákupy s kamarátkou, stačí si k nej len obliecť biely top a džínsky a bohemian look s dávkou elegancie je na svete.

Zdroj fotografií: Blancheporte.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.