Gisele Bundchen v kampani H & M Swimwear 2014

Gisele Bundchen v kampani H & M Swimwear 2014

27. mája 2014, bikiny, Bob Sinclar, Gisele Bundchen, H & M, Gisele Bundchen pre H & M, H & M Swimwear, plavky, swimwear kolekcia, leto 2014

Sponzorovanej odkazy:

Či už sa tešíte viac či menej, plavková sezóna sa blíži a pulty obchodov sa začínajú plniť swimwear kolekciami. Tú svoju predstavila aj obľúbená značka H & M. Kým v kampani k jarnej kolekcii sme mohli obdivovať Mirandu Kerr, teraz je to brazílska kráska Gisele Bundchen, kto v plavkách priťahuje všetku pozornosť. Pri pohľade na vyrysované telo by najskôr Gisele tridsaťtri rokov hádal málokto a prekvapením pre vás možno bude aj to, že táto veľmi úspešná modelka vie aj spievať!

Pri vytváraní reklamnej kampane pre leto 2014 pomáhal značke H & M aj francúzsky DJ a producent Bob Sinclar, ktorého pesničky ako „Love Generation“ či „World, Hold on“ určite poznáte, a spoločne s Gisele Bundchen vykonali cover hitu „Heart Of Glass“ skupiny Blondie . Song bol nahrávaný v New Yorku a Los Angeles a zaujme novým moderným prevedením a tiež citlivým a charakteristickým hlasom Gisele Bundchen. Trochu obdivu si určite zaslúži aj fakt, že celý tento projekt je neziskový a všetky zárobky venujú Gisele a Bob fondu UNICEF.

Poďme sa ale zamerať na samotné kúsky kolekcie, ktoré môžete na bronzovej koži brazílskej supermodelky obdivovať. Nejedná sa iba o bikiny, ale kolekcia ponúka aj šaty a kaftany, ktoré pri pobyte na pláži a v lete vôbec neraz využijete. Žhavá atmosféra z jednotlivých kúskov len sála a farby mnohokrát pripomínajúce tropický prales spolu s výraznými doplnkami celý dojem len podčiarkujú.

Hlavnú úlohu tu ale, snáď okrem Gisele, hrajú samozrejme bikiny. Tešiť sa môžete na veľa variánt, ako napríklad obľúbený trojuholníkovitý vŕšok či horný diel bez ramienok. Do kolekcie H & M zavítal aj retro štýl a priniesol bikiny s nohavičkami s vyšším pásom, alebo aj jednodielne plavky s elegantným a zvodným prestrihom. Farby ako čierna a biela zvýraznia vaše opálenie, oranžové bikiny pritiahnu pozornosť. Zamilovať sa však môžete aj do plaviek s najrôznejšími viac či menej divokými vzormi, ktorých je v kolekcii tiež dosť.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.