Pastelové farby sú trendy aj túto jar!

Pastelové farby sú trendy aj túto jar!

24. mája 2014, pastelové farby, pastely, jarné farby, trendy farby, svetlé farby, dámske oblečenie, jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Spojenie jari a pastelových farieb sa stalo opakujúcim sa evergreenom, ktorý však neomrzí. Jarné obdobie je pre mnohých z nás synonymom romantiky a tieto tóny ho tak perfektne dopĺňajú. Pastelové farby si môžete do sýtosti užiť aj tento rok. Nenápadne totiž vystrnadili neónové odtiene z minulých rokov a objavujú sa na všetkom, čo vás napadne!

Svetríky

Pastelové farby pristanú naozaj všetkým kúskom oblečenia. Určite už máte v skrini nejaké to pastelové sáčko. Prečo ale neskúsiť aj svetrík sfarbený do týchto tónov? Môže sa jednať o cardigan či klasický ľahký sveter cez hlavu, ktorý sa bude hodiť k rifliam aj k sukni. Váš pastelový svetrík môže byť tiež ozvláštnený nápisom, kamienkami alebo napríklad ¾ rukávmi.

Sukne

Bez sukne by to na jar ani nešlo! A ak zvolíte tú v pastelových tónoch, docielite dokonale ženského a sladko vyzerajúceho štýlu. Sukne sa tento rok nosia vo všetkých dĺžkach, takže je na vás, koľko z vašich nožičiek svetu ukážete. Hitom sú stále sukne plisované, u dlhých sukní sa nebojte vysokého rozparku.

Nohavice

Trendom minulých sezón sa stali farebné rifle, pre tohtoročnú jar sa nechajte zlákať nohavicami. Môžu byť úzke aj voľné a perfektnou voľbou budú tie v dĺžke nad členky. Pristane im kombinácia s bielym sakom a jednoduchým topom, ku ktorému pridáte výrazný náhrdelník.

Doplnky

Pastelové farby sú ako stvorené aj pre najrôznejšie doplnky. V týchto tónoch vyniknú napríklad balerínky a lodičky, rovnako ako kabelky všetkých veľkostí od listových kabeliek až po priestranné tašky. Ako varianta pastelového doplnku sa ďalej ponúkajú napríklad šatky a nespomenúť nemožno ani bižutériu. Náramky, náušnice a náhrdelníky v pastelových tónoch vyzerajú prekrásne a je ich všade plno. Nosia sa šperky výrazné a neprehliadnuteľné, ktoré najlepšie vyzerajú v kombinácii s jednoduchým zvyškom outfitu.

Pastelové farby vyzerajú skvele v spojení s neutrálnymi odtieňmi, ale kombinovať ich môžete aj medzi sebou. Skúste napríklad mätovú doplniť o svetle ružové doplnky, lila vytvorí zaujímavý pár so svetlo žltou.

Zdroj: www.mango.com , www.reserved.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.