Všetky trendy šortky jar / leto 2014

Všetky trendy šortky jar / leto 2014

26. mája 2014, jar 2014, leto 2014, trendy, vzory, dámske šortky, sexi šortky, kvetinové vzory, animal, Jaquard, aztec, paisley, satén, denim, rifľovina, biele šortky

Sponzorovanej odkazy:

Príchod teplej jarnej a letnej sezóny nám ženám umožňuje konečne po dlhej zime ukázať nôžky. Predviesť svoje trápenie na posilňovacích strojoch a úmorné po-vianočné diéty chce každá z nás. Je potrebné ukázať, či sa snahy vyplatili a sexy trendy šortky budú mať konečne svoje opodstatnenie. Ale aké typy dámskych šortiek budú v nasledujúcich sezónach in? Do akých farieb a materiálov sa obliecť? Pozrieme sa spoločne na to.

Denim

Keď sa pozriete okolo seba, tak denimová vlna zmietla skoro každú z nás. Rifľovina ako materiál sa tento rok stáva súčasťou snáď každého outfitu. Mnoho dámskych šortiek sa v rifľovine tiež objavuje. A stojí to za to! Riflové šortky nevyzerajú skvele len tak na ramienku, ale aj na tele. Trúfam si povedať, že pri zvolení toho správneho strihu sa jedná o najviac sexy šortky. V spojení s vyzývavejším topom a topánkami na podpätku sa z vás stane neodolateľná diva. Nič sa ale nesmie preháňať. Už len to, ako sa v denim šortkách budú vaše nôžky ladne krútiť, stojí za to.

Satén

Ďalším z materiálov, ktorý sa bude pre trendy dámske šortky skvele hodiť, je napríklad satén. Možno ste na neho zvyknuté skôr v súvislosti s večernými šatami či so spodnou a nočnou bielizňou, ale verte mi, že sa v trendy jarných saténových šortkách nebudete báť vyjsť na ulicu. Nezáleží tu na tom, či sa bude jednať o satén z prírodného hodvábu alebo o satén bavlnený. Dôležitý je efekt lesklého materiálu, ktorý položí vaše obecenstvo do kolien. Len si predstavte, ako krásne saténové šortky vyzerajú na hladko oholených a opálených nôžkach.

Vzory

Tento rok na jar a tiež v lete 2014 bude trendy veľa vzorov. Tradične to budú v vzory kvetinové a zvieracie, ale pripoja sa k nim aj vzory geometrické a orientálne Jaquard, aztec alebo paisley. Nosiť sa budú na všetkých druhoch oblečenia a dokonca aj na módnych doplnkoch a obuvi. Dámske šortky nesmú byť pozadu a je potrebné povedať, že vo vzorovanom „kabáte“ im to krásne pristane. Potom už je len na každej z nás, ktorý motív pre nás bude ten pravý. Každá žena sa odlišuje, aj keď si možno muži myslia niečo iné. Niektoré z nás sú vášnivé zahrádkárky a milovníčky kvetov, iné sa zase rozplývajú nad roztomilými zvieratkami a ďalšie rady cestujú a spoznávajú cudzie kraje.

Biela

Ak sú tento rok in biele nohavice, tak prečo by nemohli byť aj šortky, že áno? Nohavice akurát v skrátenej podobe sa v bielej farbe dokonale vynímajú a budú sedieť každej z vás. Majte ale na pamäti, že biele šortky potrebujú viac starostlivosti ako zvyšné ostatné. Sú náchylné na špinu, ktorá je na nich ihneď zrejmá, a preto pozor na to, kde si sadáme alebo o čo sa opierame.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.