Jarné nohavice so vzormi - tie musíte mať!

Jarné nohavice so vzormi - tie musíte mať!

25. mája 2014, nohavice so vzormi, jar 2014, vzorované nohavice, dámske nohavice, kvetinové vzory, animal vzory, zvieracie vzory, Paisley, geometrické vzory, jarné nohavice

Sponzorovanej odkazy:

Pekné jarné počasie nás navádza k dobrej nálade a chuti k experimentom. Po studenej zime, kedy sme sa držali skôr starého oblečenia a obliekali sa do nude odtieňov, sa teraz trochu odviažeme. K tomu nabádajú napríklad vzorované jarné nohavice, ktoré budú trendy. Vo väčšine prípadov plné farieb a nečakaných zákutí. Vzory, ktoré budú tento rok na jar in sú napríklad kvetinové, geometrické, Paisley či zvieracie. Všetky sa môžu objaviť aj na jarných nohaviciach, ktoré sa vďaka svojim ľahkým a vzdušným materiálom príjemne nosia a do teplejšej jari sa skvele hodia.

Kvetinové vzory

Kvety nás skrátka a jednoducho budú sprevádzať oboma teplými sezónami jarou i letom, ku ktorým bezpochyby patria. Kvetinové vzory sú plné farieb a vďaka nim sa jarné nohavice nestanú nikdy nudnými. Budú patriť k hlavným hrdinom celého vášho outfitu, pretože sú tak výrazné a neprehliadnuteľné. Nepohrdnite ani šperkom tiež súvisiacim s kvetinovou jarou alebo kabelkou obohatenou rastlinami. Pri prechádzke rozkvitnutým parkom, lúkou či záhradou dokonale splynú s okolím. Je však potrebné dávať si pozor na dotieravý hmyz, ktorý by si vaše kvetinové jarné nohavice mohli pomýliť so skutočným porastom. Takéto osy alebo včely nie sú príjemnými spoločníčkami.

Geometrické vzory

Nie až tak propagované, ale napriek tomu tento rok na jar veľmi trendy sú geometrické vzory. Takže sa pripravte na kolieska, obdĺžniky, bodky, hviezdičky, prúžky a všemožné ďalšie mnohouholníky. Nohavice s týmito vzormi dokonale zaujmú vašu pozornosť, ale aj pozornosť ľudí vo vašom okolí. Pri vašich ladných pohyboch budete s nohavicami vytvárať neuveriteľné optické klamy, až budú oči prechádzať.

Paisley vzory

paisley vzoroch už ste možno počuli. Hitom boli predovšetkým minulú letnú sezónu, ale v našom podvedomí sú už dlhšie. Aj na jar 2014 po nich bude zhon a na nohaviciach sa vynímajú skvele. Motív perzského pôvodu pôsobí orientálne, čo zapríčiní, že si v ňom budete pripadať ako Šeherezáda.

Zvieracie vzory

A v poslednom rade sú to aj tradičné zvieracie /animal vzory, ktoré sa budú ako trend na jarných nohaviciach skvele vynímať. Zebrie, gepardie, levie či hadie motívy vyzerajú na nohaviciach sexy a rovnako tak si v nich budete môcť pripadať aj vy. Na tieto vzory už si módny priemysel zvykol a ponúka im veľa kombinácií. Avšak príliš veľa zvieracích vzorov nerobí dobrotu. Len obyčajné nohavice pokryté napodobeninami zvieracích srstí vášmu outfitu postačia a perfektne vyniknú.

Zdroje: www.polyvore.com www.net-a-porter.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.