Dlhé sukne nie sú out, vyberte si tú, ktorá vám sadne!

Dlhé sukne nie sú out, vyberte si tú, ktorá vám sadne!

30. apríla 2014, dlhá sukňa, sukne, dámske oblečenie, jar 2014, Zara, Mango, Tally Weijl, plisované sukne

Sponzorovanej odkazy:

Dlhé sukne môžu mať mnoho podôb a sú tak trendom pre všetkých! Schovajú väčší zadoček či silnejšie stehná, ale obliekať ich môžete aj v prípade, že ste so svojou postavou úplne spokojná. Dlhé sukne sú pohodlné a ich nosením môžete docieliť vzhľad romantickej víly aj bohemian chic štýlu. A ak vám doma v skrini už dlho visí crop top a neviete, ako ho nosiť, dlhá sukňa do pása vám problém jednoducho vyrieši. Prečo sú dlhé sukne správnou voľbou pre tohtoročnú jar už vieme, poďme sa teda pozrieť, kde a aké zoženiete!

Zara

Stále trendy sú sukne plisované, ktoré do svojej ponuky zaradila napríklad Zara. S týmito typmi sukní sa však už v minulej sezóne roztrhlo vrece, takže zohnať ich určite nebude problém. Pristanú im jemné pastelové farby ako mint či svetlo ružová, ale aj sýte odtiene, výber je na vás. Kombinovať ich môžete ľahko s jednofarebnými topmi a sandálkami.

Tally Weijl

Dlhé sukne môžu samy o sebe pre niekoho pôsobiť trochu jednoliato a usadlo. Ak je to práve váš prípad, nazrite do ponuky mladistvej značky Tally Weijl. Tá pomocou rozparkov alebo priesvitných častí dodala dlhým sukniam šťavu a sex-appeal. Dlhé sukne sa tak stávajú kúskom, ktorý vie byť veľmi rafinovane zvodný.

Mango

O tom, že dlhé sukne vyzerajú skvele nielen v jarných farbách, ale aj s množstvom potlačí, nás presvedčí značka Mango. Ponuka dlhých sukní je u nej neuveriteľne široká a pestrá. Či už zháňate sukňu saténovú, elastickú, alebo dáte prednosť tej džínsovej, Mango na vás myslelo. Rovnako tak aj pokiaľ váhate medzi rovnými sukňami, s rozparkami, alebo tými s vreckami. Nielen na festival potom využijete sukne s trendy paisley vzorom, zabrúsiť môžete aj do ríše zvierat a obliecť sa do leopardej kože. Zaujímavo vyzerá aj dlhá sukňa v štýle color-blocking. Množstvo farieb, ktoré Mango svojim dlhým sukniam dalo už ani zmieňovať nebudem, zoznam by bol nekonečný!

Zdroj: www.zara.com , www.tally-weijl.net , www.mango.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.