Čo na seba na svadbu? Spoločenské šaty

Čo na seba na svadbu? Spoločenské šaty

12. mája 2014, antické šaty, krátke šaty, svadba, spoločenské šaty, šaty na svadbu, oblečenie na svadbu, dlhé šaty, modré šaty, farebné šaty

Sponzorovanej odkazy:

Teplú jarnú a letnú sezónu by sme tiež mohli označiť za sezónu svadobnú. Jar robí divy a kombinácia slniečka spolu s teplom a všeobecne príjemným vzduchom je skvelá pre organizovanie svadieb. Všetko sa musí točiť okolo hlavného aktéra celej svadby, ktorým je bezpochyby nevesta. A tá chce mať nádherné svadobné šaty, v ktorých sa bude cítiť dobre a nechce sa obmedzovať kvôli počasiu. Fotky na rozkvitnutom trávniku tiež vyzerajú oveľa lepšie, než tie v snehu, kde by sa nevesta stratila.

Možno ste už na nejakú z tohtoročných svadieb pozvaná alebo vás pozvanie ešte len čaká. Aj keď sa nejedná o svadbu vašu, tak si budete lámať hlavu, čo si obliecť na seba. Svadba je spoločenskou akciou, na ktorej sa väčšinou objaví dosť ľudí a môže byť aj príležitosťou na zoznámenie. Páni prídu v oblekoch, to je jasné, ale vy ako tá jemnejšia časť „publika“ by ste mali zdôrazniť svoju ženskosť spoločenskými šatami.

Svadba by mala byť pre svadobný pár tým najšťastnejším dňom v ich živote a my by sme to ako hostia mali rešpektovať. Veľmi nevhodné preto môžu byť čierne spoločenské šaty, pretože čudujte sa alebo nie, farba na oblečení robí veľa a prebúdza nielen v nás nejakú náladu. Čierna je veľmi elegantná, ale tiež je farbou smútku a na svadobnom obrade by nemusela zapadnúť. O bielych šatách sa snáď ani zmieňovať nebudem, pretože biela farba patrí v onen slávny deň neveste, ak teda nezvolila inú farbu svojich šiat, čo sa tiež môže stať. Volila by som teda skôr šaty farebné a je jedno ktoré. Strih a dĺžku potom voľte podľa uváženia. Mladé slečny a dievčatá sa nemusia báť kratších šiat, ale všetko by malo zostať vo všetkej počestnosti.

Ak sme pri tej farbe, samostatnú kapitolu by mohli tvoriť zvlášť spoločenské šaty v odtieňoch modrej. Táto farba pôsobí pokojne a nie je príliš prudérna. Symbolizuje súlad a uspokojenie. V týchto šatách teda budete v spoločnosti budiť dobrý dojem a nijako nezapadnete. Podľa mňa sa jedná o zlatú strednú cestu, ktorá by mohla vyhovovať každému.

Ďalšou alternatívou môžu byť šaty dlhé, aj keď nie som ich veľkou zástankyňou na svadbách. Všetky pohľady by mali smerovať na šaty nevesty a žiadna z iných žien by ju nemala zatieniť, a preto keď už dlhé šaty, tak nie príliš výrazné. Dlhé šaty bez zbytočných príkras. Samozrejme so splývajúcou sukňou, napríklad šaty antického vzoru.

Zdroje: www.houseofbrides.com www.promgirl.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.