Kolekcia pre rebelky! / Nastygal jar 2014

Kolekcia pre rebelky! / Nastygal jar 2014

6. mája 2014, Nastygal, jar 2014, kolekcia Nastygal, Nastygal jar 2014, dámske oblečenie, oblečenie pre mladých, trendy 2014

Sponzorovanej odkazy:

Najskôr mala zakladateľka značky Nastygal Sophia Amoruso v úmysle predávať vintage kúsky. To sa jej podľa všetkého darilo skvele a dnes tak môžeme obdivovať aj nakupovať vlastné oblečenie tejto rebelskej značky. Nastygal sa orientuje na oblečenie, topánky a doplnky pre mladé ženy, ktoré sa neboja byť vidieť a provokovať. Presne také totiž šaty, topy a ďalšie kúsky od značky Nastygalu sú – provokatívne, sexy, neprehliadnuteľné. Na rovnakej vlne sa nesie aj kolekcia pre tohtoročnú jar, ktorá sa nenechala spútať konvenciami a vyzýva nás k tomu, odhaliť svoje rebelské ja!

Ak vám pre jar 2014 chýbala v repertoári farieb červená, nad kolekciou Nastygal zajasáte. Červená tu hrá po boku čiernej a bielej prím. Jemnosť a romantickosť potom pridávajú tóny svetlo ružové. Vďaka týmto farbám je kolekcia dokonalou prehliadkou vyzývavosti, rockového štýlu aj šik mladistvej ležérnosti.

Už pri prvom pohľade na kolekciu je jasné, do ktorého trendu sa návrhári Nastygalu tentoraz zamilovali. Crop topy a sukne s vysokým pásom dominujú kolekcii na celej čiare. Ak ste váhali, ako tento trend nosiť, kolekcia Nastygal jar 2014 vám iste bude dostatočnou inšpiráciou.

Ak sledujete módne trendy, iste vám neunikli najobľúbenejšie materiály jari 2014. Denim a koža, to je o čo tu v novej sezóne beží! Značka Nastygal pridala k týmto dvom materiálom navyše romantickú čipku, čím dala vzniknúť niekoľkými nevšedným kombináciám.

Celkovo pôsobí jarná kolekcia Nastygal veľmi ženským dojmom, a to predovšetkým vďaka nespočetným sukniam a šatám, ktoré tu môžeme vidieť. Medzi nimi sa sem tam objavujú roztrhané denimové šortky alebo upnuté nohavice. Ženskú stránku veci potom podčiarkujú aj topánky. Vysoké podpätky a pásky na topánkach vytvárajú perfektnú a trendy jarnú obuv, ktorá k outfitom z jarnej kolekcie Nastygal skvele ladí.

Ak sa vám zdá ponuka väčšiny obchodov nudná, bude pre vás kolekcia Nastygal to pravé orechové. Je odvážna, nespútaná, originálna a cez to všetko štýlová!

Zdroj: www.nastygal.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.