Hodinky a šperky Calvin Klein

Hodinky a šperky Calvin Klein

14. mája 2014, šperky Calvin Klein, hodinky Calvin Klein, dámske šperky jar

Sponzorovanej odkazy:

Značka sa vyznačuje svojim minimalistickým poňatím. Šperky sa stávajú veľmi decentným doplnkom, ktorý so ženou dokonale splýva. Vytvorenie takejto symbiózy prináša väčší efekt, než sa môže na prvý dojem zdať. Cítiť sa dobre je predsa len to najdôležitejšie, nehľadiac na to, čo máme na sebe. Šperky Calvin Klein sú natoľko jemné, že si ich môže dovoliť takmer každá žena.

Moderné a zároveň veľmi elegantné šperky sa ukrývajú v línii Desirable. Na prvý pohľad sú úplne jednoduché, keď sa na ne zadívate dlhšie, zistíte, že pred vašimi očami nečakane ožívajú.

Náramok a vankúšikmi vytvára príjemný komplet, ktorý sa dá nosiť k športovému aj elegantnému štýlu.

Línia undulace vsádza na zaoblené tvary. Opäť zo šperkov cítime silný vplyv minimalizmu a elegancie. CK prezentuje svoje šperky a doplnky ako tovar vhodný pre sebavedomé a emancipované ženy. Zmyselnosť ukrytá v šperkoch Calvin Klein by mala k získaniu sebavedomia prispieť.

Niektorí nosia namiesto šperku hodinky. Je pravda, že sme si mnohí odvykli pozerať sa na hodinky ako nositeľa času. Častejšie siahneme do vrecka pre telefón alebo kontrolujeme svoje tablety. Ak sú pre vás hodinky tiež skôr šperkom ako pomocníkom pri určovaní času, obľúbite si hodinky z rady inclined. Nežný náramok sa prepletá s minimalistickým číselníkom. Hodinky si zachovávajú punc vysokej kvality. Ich výroba stále smeruje do Švajčiarska, a tak na nich nechýba označenie miss made. Hodinky sú k dostaniu v leštenej nerezovej oceli alebo vo verzii so pozláteným PVD.

Dámske hodinky Calvin Klein

U hodiniek ešte chvíľu zostaneme. Pozrieme sa do rady Impetuous, kde sa skrývajú nesmierne ženské a zmyselné modely hodiniek Calvin Klein. Vyrobené sú opäť z nerezovej ocele a ich dizajn dopraje využiť ich ako módny doplnok – ako šperk. Len spomeniem vodeodolnosť hodiniek a quartzový strojček.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.