V hlavnej úlohe sporty štýl! / Zara TRF Spring 2014 lookbook

V hlavnej úlohe sporty štýl! / Zara TRF Spring 2014 lookbook

5. mája 2014, Zara, Zara TRF jar 2014, lookbook Zara, dámske oblečenie, oblečenie pre mladých, trendy 2014, jar 2014, športy štýl

Sponzorovanej odkazy:

Už vo svojom šatníku pre tohtoročnú jar máte kúsok inšpirovaný sporty štýlom? Nie? V tom prípade je čas s tým niečo urobiť. Ak je vám športový štýl aspoň trochu blízky, tento trend vás v každom prípade zaujme. A ak neviete, kam pre kúsky oblečenia v tomto hot trende zájsť, skúste napríklad obľúbenú španielsku značku Zara. Mladistvá a ležérnejšia línia Zara TRF svoj ​​jarný lookbook na športovom štýle postavila a ako môžete vidieť, nevyzerá to vôbec zle!

Jar má byť svieža a presne taký je aj lookbook Zara TRF. Veselé prúžky, bodky, kocky v kombinácii s čisto bielou a mnohými odtieňmi modrej dokonale reprezentujú súčasné trendy, ktoré môže obliekať každá! Áno, vzory tu hrajú dôležitú úlohu, ale tú hlavnú má už spomínaný športový štýl. Baseballové čiapky, crop tričká s číslami alebo nápismi a kratučké šortky vám umožnia obliecť sa rafinovane chic a zároveň veľmi pohodlne.

Kolekcia Zara TRF pre jar 2014 ale počíta aj s variantou, že vás športový svet prenesený do toho módneho nijako nenadchol. V tom prípade sú tu pre vás pripravené nadčasové biele šaty, dlhé rozviate sukne, ktoré budú ideálne ku crop topu, alebo veľa kúskov s retro nádychom v modro-bielej bodkovanej kombinácii. Áno, lookbooku Zara TRF nechýba elegantnejšia a ženskejšia stránka, ktorá k jari jednoznačne patrí.

Aj keď tentoraz pôsobí kolekcia veľmi jednoducho, nájde sa pár kúskov, ktoré vykúkajú z radu. Sú ním predovšetkým šaty, topy a sukne v abstraktných potlačiach a výrazných farbách ako fialová a zelená. Nie je ich veľa, ale pôsobia ako milé spestrenie!

Ak pre tohtoročnú jar hľadáte jednoduché a klasické kúsky s nádychom nových trendov, budete u kolekcie Zary TRF Spring 2014 na správnej adrese. Mnoho doplnkov tu nečakajte, okrem batohu, topánok, slnečných okuliarov a niekoľkými málo náramkov v kolekcii, nie sú ani potrebné, pozornosť totiž upúta samotné oblečenie dostatočne.

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.