Ako nosiť šortky na jar?

Ako nosiť šortky na jar?

4. mája 2014, jar 2014, trendy šortky, šortky, kraťasy, šortky na jar, vzorované šortky, kvetované šortky

Sponzorovanej odkazy:

Vysoké teploty už mnohých z nás nalákali na nosenie sukní a šiat. Niektoré ženy však ďaleko radšej obliekajú možno pohodlnejšiu variantu – šortky. Dobrou správou je, že aj tie môžete na jar smelo nosiť! Obliecť pod ne môžete v chladnejších dňoch pančuchy alebo silonky, otužilejšie z nás už občas chodia aj bez nich. Než si však nejaké šortky zaobstaráte, pozrite sa, aké trendy im tento rok velia a v ktorých obchodoch si zaručene vyberiete. Poradíme vám!

Vysoké pásy

Vysoké pásy sú tento rok u šortiek jedným z najvýraznejších trendov. Šortky sú potom väčšinou v dĺžke mini, ale nemusí to byť pravidlom. Tento strih bude vyzerať najlepšie, ak do nich top zastrčíte. Môže sa jednať nielen o tielko, ale pokojne bielu košeľu s dlhým rukávom, takouto kombináciou potom vznikne elegantný look.

Nestarnúci denim

Denimové šortky vo svojej skrini iste máte a tento rok ich môžete veselo nosiť ďalej. Ak majú vaše šortky navyše sem tam nejakú dieru, sú priamo ideálne. Je úplne jedno, či zvolíte denim tmavý, svetlý alebo napríklad farebný, trendy sú všetky. Nosiť ich môžete s ľahkým svetríkom alebo napríklad mikinou.

Druhá koža

Kým ešte tropické teploty nie sú na obzore, je ideálny čas na nosenie kože. Šortky z tohto materiálu dodajú outfitu nádych luxusu a elegancie a hodia sa tak napríklad aj do práce alebo na slávnostnejšie príležitosti. Keďže sa tento rok nosia kontrastné kombinácie čiernej a bielej, k čiernym koženým šortkám oblečte biely top. Vznikne jednoduchý, ale veľmi efektný look.

Kvetinky a prúžky

Nič snáď nereprezentuje jar dokonalejšie než kvetinová potlač. Šortky s takouto potlačou sú krásne a prekvapivo jednoducho kombinovateľné – stačí jednofarebný top, ktorého odtieň ladí s farbou niektorých kvietkov na šortkách. Tohtoročná jar však nie je len o kvetoch, ale aj o bodkách, prúžkoch, paisley vzore, abstraktných potlačiach alebo napríklad palmách.

Zdroj: www.zara.com , www.mango.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.