Jednoducho štýlová kolekcia Zara Man Spring 2014

Jednoducho štýlová kolekcia Zara Man Spring 2014

29. apríla 2014, pánske oblečenie, jar 2014, pánske trendy, blejzre, Zara, Zara Man, Zara Man Spring 2014

Sponzorovanej odkazy:

Na našom webe sa samozrejme snažíme nezanedbávať ani mužov, takže sa dnes môžete pozrieť na kolekciu Zara Man ​​2014. Kolekcia ponúka tohtoročné trendy ako kožené kabáty, crop nohavice, bomber bundy alebo inšpiráciu športovým svetom a nesie sa na elegantnej vlne. Sadne teda predovšetkým tým mužom, ktorí majú radi uhladenejší štýl, ale pritom chcú stále vyzerať chic.

Farby sú v kolekcii Zara Man ​​jar 2014 zastúpené tlmenejšími tónmi šedej, tmavo modrej, čiernej a bielej. Nechýbajú ani čoraz obľúbenejšie odtiene hnedej, ako napríklad ten ťavý alebo hrdzavý. V tejto oblasti sa Zara dokonale drží súčasných módnych trendov. Tmavo modrá je stále top farbou a skvele si rozumie aj s ostatnými spomínanými odtieňmi. To robí kúsky z kolekcie Zara Man ​​pre tohtoročnú jar ľahko kombinovateľné a nositeľné.

Zara sa v tejto kolekcii riadi nadčasovou eleganciou, ktorá najskôr nikdy nestihne vyjsť z módy. Slušivé slim fit blejzre s nohavicami v tmavo modrom sfarbení budú štýlovou variantou pre všetkých mladých biznismenov. Rovnako dobre vyzerá aj čierny blazer s crop nohavicami doplnenými o nestarnúce oxfordky. Námornícky trenčkot patrí k tým kúskom, ktoré sa vám v skrini rozhodne nestratia a kombinácia s bielymi šortkami mu pristane!

V pánskej kolekcii Zara spring 2014 sa však stretnete aj s kúskami ležérnymi a voľnočasovými. Tlmený výzor celej kolekcie narúša napríklad tričko s tropickou potlačou, alebo abstraktne vzorovaná bunda. Rovnako ako u žien sú aj u mužov trendy motorkárske bundy z falošnej kože zdobené zipsami. Ďalším trendom, ktorý sa prejavuje u oboch pohlaví, sú mikiny v športovom štýle s číslami a nápismi. Skombinujte ich napríklad s jednofarebnými nohavicami a bomber bundou.

Zara nezabudla ani na topánky. Tohtoročná jar vidí ako sezónu nahrávajúcu štýlovým oxfordkám a sandálkam v rímskom štýle. Oxfordky budú správnou voľbou k blazeru, sandále zase obujte ku crop nohaviciam.

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.