Čisto biele alebo s nápismi? Vyberte si svoj top pre jar 2014!

Čisto biele alebo s nápismi? Vyberte si svoj top pre jar 2014!

7. mája 2014, biely top, crop top, topy, dámske topy, topy pre jar 2014, tričká, tielka, kvetinové topy, topy s nápismi, trendy topy, jar 2014, Pull & Bear

Sponzorovanej odkazy:

Nadišiel čas odložiť svetre hlboko do skrine a ukázať paže aj ramená v nových jarných topoch. Výber topov je samozrejme neuveriteľne pestrý a vďaka priaznivým cenám si ich môžete zaobstarať hneď niekoľko. V dnešnom článku sa zameriame na tie, ktoré zodpovedajú súčasným hlavným trendom a nemali by vám vo vašom jarnom šatníku chýbať. Rozhodovať sa môžete medzi elegantnou jednoduchosťou bielych topov, ktoré môžete obliecť ku všetkému a dozdobiť ich napríklad výrazným náhrdelníkom a topmi neprehliadnuteľnými vďaka pestrým potlačiam. Trendov je ale oveľa viac, aký sa stane vaším favoritom?

Topy s kvetinami

O kvetinovej potlači nie je potreba veľa hovoriť. Tohtoročná jar je jej plná a vídame ju úplne na všetkom. Topy sú kúskom, ktorému tiež kvetinová potlač pristane a vyberať si môžete z mnohých možností. Máte chuť na romantické kvietky v pastelových tónoch alebo obrovské kvety exotických rastlín?

Nápisy a čísla

Ak chcete svetu niečo povedať, môžete tak urobiť prostredníctvom topu s najrôznejšími nápismi a sloganmi. Jedná sa o jeden z hitov sezóny jar / leto 2014. Písmená a čísla sú skrátka všade, kam sa pozriete! Ak zvolíte niektorých z originálnych nápisov, dokáže vám tento trend napríklad aj zdvihnúť náladu. Topy s nápismi Im limited edition alebo Enjoy Today môžu byť príkladom.

Biela

Čistá, jednoduchá a napriek tomu sofistikovaná biela hrá tento rok na jar a v lete jednu z hlavných rolí. A prečo by ste ju mali obliekať? Biely top krásne zvýrazní vaše opálenie, bude sa vám hodiť takmer ku každej sukni, šortkám aj nohaviciam a môžete ho dozdobiť všetkými možnými šperkami!

Crop topy

Crop topy sú trendom, ktorý sa u nás snažil usadiť už minulú sezónu, ale nie úplne sa mu to podarilo. Tento trend pochopiteľne nie je pre každého, ale niektoré dámy sa ho obávajú zbytočne. Ak ste cez zimu poctivo cvičili, prečo bruško neukázať? Ku crop topu navyše najlepšie sedia nohavice a sukne s vysokým pásom, takže nemusíte vôbec odhaliť celé brucho, stačí len úzky pruh.

Zdroj: www.pullandbear.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.