V akých farebných tónoch sa nesú jarné baleríny 2014?

V akých farebných tónoch sa nesú jarné baleríny 2014?

25. apríla 2014, jarná obuv, nude odtiene, zemité tóny, kvetinové vzory, balerínky, dámska obuv, trendy, zvieracie vzory, pruhy, čierno-biela, jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Spoločne s príchodom jarnej sezóny prichádzajú aj dámske topánky balerínky. Jar je pre nich azda tým najvhodnejším ročným obdobím, pretože je teplo, ale nie až prílišné teplo, kedy by sa nám v nich mohli nohy potiť. Je jednoducho tak akurát, aj keď občas zaprší. Preslávené obuvnícke značky sú si vedomé toho, že po balerínkach pôjdu teraz všetky ženy a dievčatá, a preto sa vyzbrojili a uviedli na trh trendy balerínky v rôznych farebných odtieňoch a kombináciách, ktoré tento rok poletia.

Medzi trendy farebné tóny budú tento rok patriť napríklad svetlé zemité farby, ktoré idú od svetlej nevýraznej žltej až po svetlo hnedú. Tieto farby možno nepatria k tým najčastejším a najobľúbenejším, ale keď sa na to pozriete z inej stránky, tak vlastne ponúkajú veľa možností. Takzvané nude odtiene sa dajú skvele kombinovať s ostatným oblečením a módnymi doplnkami. Nie sú až tak výrazné, a preto sa s nimi dá pohrať a ucelený outfit z nich urobiť. Okrem iného sa tiež skvele hodia ako do spoločnosti, tak aj na bežné nosenie.

Obráťme list a prejdime z konzervatívnych farieb na farby progresívnejšie. Jar ako symbol začínajúcich teplej sezóny so sebou prináša aj mnoho farebných tónov. Začínajú rásť farebné kvety, zelenajú sa stromy a obloha je blankytne modrá. A toto všetko sa odráža aj v móde, a preto sa trendy jarné balerínky ponesú v jarných farbách ako sú žltá, modrá, zelená, oranžová, ružová či fialová. Máte možnosť obuť jednofarebné balerínky či viacfarebné. Hlavné je, aby boli čo najvýraznejšie!

Spolu s farebnosťou idú ruka v ruke aj kvetinové motívy, ktoré sa taktiež objavujú v jarných kolekciách všade. Na balerínkach vyzerajú skvele a hlavne pôsobia efektívne. Keď sa v takýchto kvetinových balerínkach prejdete v parku či v rozkvitnutej záhrade, ihneď zapadnete. Kvetinové motívy na balerínkach sa môžu objaviť ako potlač, ale aj ako doplnok na špičke topánky alebo inde po jej obvode. Ide o ten úmysel.

Už niekoľkokrát omieľaná je tiež kombinácia čiernej a bielej farby. Trendy bude tento rok na jar na všetkých druhoch oblečenia aj na topánkach, takže aj na balerínkach. Riešení, ako kombinovať tieto dve farby, je mnoho. Na balerínkach vynikne napríklad v podobe prúžkov alebo bodiek. Dodá im to oveľa viac roztomilosti. Ak sa však s touto kombináciou nakladá striedmo, baleríny sa stávajú skvelou obuvou do spoločnosti. Biela aj čierna patrí k najkonzerva­tívnejším farbám.

Atraktívne budú tento rok na jar i zvieracie motívy, ktoré na balerínkach objavíte veľmi často. Zvieracie motívy sú trendy už dlhšiu dobu. Niekedy viac a niekedy menej, ale napriek tomu sú. Na balerínkach vyzerajú nápadito a pôsobia dominantne. Tu je potrebné dávať si pozor na to, aby nebolo zvieracieho vzoru príliš. Všetkého veľa škodí a tu to pôsobí dvojnásobne.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.