Slnečné okuliare Louis Vuitton pre jar a leto 2014 sa vracajú k retro štýlu

Slnečné okuliare Louis Vuitton pre jar a leto 2014 sa vracajú k retro štýlu

8. mája 2014, slnečné okuliare, Louis Vuitton, okuliare Louis Vuitton, LV, luxusné slnečné okuliare, štýlové slnečné okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Slnečné okuliare sa s príchodom jari stali definitívne asi najdôležitejším módnym doplnkom súčasnosti. Veľa z nás si zvyklo posadiť si ich na nos v ktorýkoľvek deň, kedy svieti slnko. Je jasné, že nám záleží na štýle, ale zároveň hľadíme aj na kvalitu okuliarov. Oboje sa dokonale kĺbi v novej kolekcii slnečných okuliarov známej značky Louis Vuitton pre jar a leto 2014. Oslovia vás úchvatnými tvarmi aj užitím nadčasovej tmavej korytnačiny, ktorá sa stala pilierom celej kolekcie. K jari ale patria farby, a tak je kolekcia doplňovaná fialovou a fuchsiovou u dámskych modelov a trendy žiarivo modrou u tých pánskych.

Dámske slnečné okuliare Louis Vuitton

Luxus a ženskosť, prvky tak typické pre značku Louis Vuitton, nechýbajú ani v kolekcii slnečných okuliarov. Reprezentujú ich elegantné tvary obrúčok, tentokrát sa jedná predovšetkým o maxi verzie mačacích očí s obrubou v tónoch petrolejovej, fuchsiovej či hnedej, zaobleným rohom a kovovými stranicami. Ďalšou variantou sú aj okuliare v tomto tvare s efektnými zrkadlovými sklami, ktoré sa môžu chváliť raz inovatívnou výhodou – vďaka otočným kĺbom sa dajú zložiť úplne naplocho, takže sa zmestia aj do vašej obľúbenej malej listovej kabelky. Všetky tieto prvky potom dávajú jasne najavo, akým štýlom sú predovšetkým slnečné okuliare Louis Vuitton pre jar a leto 2014 inšpirované, a to retro štýlom.

Pánske slnečné okuliare Louis Vuitton

Aj pánska kolekcia slnečných okuliarov sa nesie na vlne retro štýlu. Tvary inšpirované dobami minulými tu však dostávajú modernú podobu, a to predovšetkým vďaka grafickej hre s obľúbeným a tradičným vzorom Damier, kedy kovové a acetátové kocky vytvárajú na straniciach trojrozmernú šachovnicu. Vzor Damier zdobí aj okuliare s trendy zrkadlovými sklami a tento model nájdeme hneď v troch variantách béžovej, námorníckej aj blankytne modrej. A pretože je u slnečných okuliarov podstatné i pohodlie, majú tieto modely ultraľahké obrúčky a flexné kĺby.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii slnečné okuliare.