Camaieu lookbook - preppy, Boho, urban style

Camaieu lookbook - preppy, Boho, urban style

3. mája 2014, Camaieu, Camaieu lookbook, preppy štýl, Boho štýl

Sponzorovanej odkazy:

Značka Camaieu je určitým stelesnením sviežeho ženského štýlu, ktorý v sebe spája elegantnú módu s ležérnym športovým štýlom. Stáva sa vhodnou alternatívou pre ženy preferujúce pohodlnú módu, ktorá v sebe nesie prvky aktuálnych trendov. Nový lookbook Camaieu prezentuje kolekciu trendov doslova plnú. Na prvý pohľad sa zdá byť koncepcia jarnej kolekcie trochu roztrieštená, ale pri bližšom prezretí získavame pocit, že máme neobmedzené možnosti výberu. Vďaka lookbooku, ktorý predstavuje rôzne módne štýly, sa môžeme dopracovať k zaujímavým kombináciám.

Zdanlivo vymedzené jednotlivé trendy sa dajú pomerne dobre kombinovať, čomu napomáha predovšetkým jednotná farebná kompozícia. Máme tu štýly inšpirované dianím v uliciach, zachytávať šumy, dojmy a spĺňať komfort vo všetkých smeroch. Základom je strih a materiál.

Pre mňa sú takými štýlmi napríklad Boho a urban style. Korene vychádzajú z denimovej módy, a tak sa stretneme predovšetkým s džínsami, košeľami, prípadne blúzkami a s koženou bundičkou či sakom. Outfit musí pôsobiť celkom prirodzene, takmer tak, ako by jeho nositeľka ani nemala mať potrebu nad kombináciou outfitu zložito premýšľať.

Myslím, že aj tak nejako pôsobia outfity z lookbooku Camaieu – uvoľnene, voločasovo, ale zároveň v sebe stále nesú prvok ženskosti. Okrem štýlu boho a urban nájdeme v kolekcii obľúbený preppy štýl. Pre niekoho možno príliš usadlý a konzervatívny, pre druhých však perfektný kompromis medzi elegantnou a voľnočasovou módou. O tom som sa zmienila už v úvode a považujem to za silnú stránku značky Camaieu- vytvoriť cenovo dostupnú módu pre ženy, ktoré tento malý módny kompromis hľadajú.

Ešte by som spomenula pánsky štýl obliekania, pretože jeho prvky budú pomerne dôležité aj v nasledujúcej jesennej a zimnej sezóne. Jedná sa predovšetkým o voľné svetre a saká pánskeho strihu. V kolekciách tiež stále objavíme džínsy nazývané boyfriend, ktoré naozaj simulujú pánsky strih džínsov.

Camaieu predstavuje v novom lookbooku zmes štýlov a nápaditých variánt outfitov. Elegantnú módu strieda klasická móda denimová a uvoľnený Boho štýl sa snaží vyhrať nad decentným preppy štýlom. V jarnej kolekcii sa ďalej objavujú pastelové farby a kvetinové motívy.

Zdroj: www.camaieu.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.