Trendy pánske nohavice pre jarnú sezónu 2014

Trendy pánske nohavice pre jarnú sezónu 2014

22. apríla 2014, pánske nohavice, jarné nohavice, trendy pánske nohavice, pánske nohavice jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Stále sa držím tvrdenia, že muži najradšej obliekajú džínsy. Alebo je to len zvyk, tá najľahšia cesta, kus oblečenia, ktorý ide ľahko kombinovať a nemusí sa u neho príliš premýšľať? Džínsy urobili za dobu svojej existencie veľké pokroky. Už sa nejedná o pracovné nohavice a dokonca im doprajeme toľko obmien strihov, že sa v mnohých prípadoch rozhodne nejedná o klasiku. Muži radi nosia džínsy, pretože majú šancu výberu a pohodlia. Džínsy sú štýlové – vysoko módne prepracované aj úplne jednoduché.

A čo spoločenské nohavice? Nevyhynuli už z bežného života obleky? Tiež chyba. Návrat k ležérnemu spoločenskému štýlu je viac než príjemný. Nechcem užiť žiadny z módnych termínov, pretože móda je do veľkej miery nedefinovateľná. Ale ak mám jeden štýl vybrať, bude to preppy. Bavlnené nohavice v pastelových farbách, obľúbené chinos aj pre náročných – nohavice vytvorené pre čisto spoločenské účely.

Od elegantných nohavíc sa posunieme k trendu teplák. Tepláky zdobené nášivkami, kombinované z viacerých materiálov alebo tepláky s nižším sedom sú stále in. V ponuke ich má napríklad značka Zara, z tých luxusnejších pripomeniem Moschino.

Tepláky sa nosia pri členkoch zúžené a v páse na šnúrku. Výhodou je, že módni dizajnéri využívajú precízne svojho umenia a postupne vytvárajú z klasických teplákov módne kúsky vhodné pre bežné nosenie.

Keď už sme sa dostali tak blízko trendom, nemožno vynechať kvetinovú potlač a zvieracie vzory. Tento jarný trend neminie ani pánske nohavice a skvele oživí basic tričká.

Strihy nohavíc sú úzke, s nižším pásom alebo priamo zníženým sedom. Nohavice sa nosia vyhrnuté nad členky. Medzi farbami víťazia pastelové odtiene. Stretávame sa ale aj s výraznými vzormi, pričom medzi tie hlavné patria kvetinové a zvieracie potlače.

Záverom jeden módny tip. Odporúčam vyskúšať bikerské nohavice značky Zara.

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.