Nová kolekcia H & M By night

Nová kolekcia H & M By night

11. mája 2014, H & M, šaty, party šaty, večierok, party dress, party, by night, večerné šaty, večerné oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Ako je už zvykom, švédska značka H & M nám predstavuje jednu kolekciu za druhou. Tou poslednou je kolekcia šiat By night, kde nájdeme skvelé oblečenie na párty. Tejto kolekcii pristanú podpätky, tak na ne rozhodne nezabudnite! Tvárou tejto kolekcie sa stala známa svetová modelka Maryna Linchuk. Čo je trendy, aké párty šaty momentálne frčia – to sa dozvieme práve teraz!

Šaty sa tejto kolekcii veľmi podarili. Čierna farba je dobrým parťákom na párty, a tak aj v By night prevažujú. Naším tipom a horúcim favoritom sú jednoznačne čierne flitrované šaty s výstrihom. Takzvané, malé čierne 'by mala mať v šatníku každá žena a nemôžeme než súhlasiť. Ďalším pekným modelom sú dlhé šaty s rozparkom na boku v šedočiernej farbe a motívom hadej kože. Sú ušité z ľahkého materiálu, a tak sa perfektne dajú využiť aj v lete. Do tretice by sme radi vyzdvihli šaty – koktejlky – v bielej farbe s motívom čipiek. Sú veľmi elegantné!

Ďalším obľúbeným parťákom na párty sú topy. Kombinujú sa s nohavicami aj sukňami a sú veľmi originálne a slušivé. Môžu ich nosiť ženy všetkých tvarov, budete sa v nich cítiť naozaj dobre. Z kolekcie By night odporúčame topy na ramienka v dĺžke nad pupok. Noste ich s vysokou puzdrovou sukňou alebo nohavicami so zvýšeným pásom. Ako sme už písali v úvode – tejto kolekcii vládne čierna farba, ale ide aj ruka v ruke s bielou a šedou. Imitácia kože a lesklých materiálov je momentálne veľmi in, takže skúste napríklad legíny či skinny nohavice v tomto prevedení. Takisto puzdrová sukňa v imitácii čiernej kože je veľmi sexy. Nezabudnite obuť podpätky, nalíčiť oči dymovými tieňmi a vlasy jemne zvlniť alebo vyčesať do jednoduchého ale precízneho vrkoča. Budete párty hviezdou, ktorú nikto nenechá sedieť v kúte!

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.