Trendy slnečné okuliare pre jar / leto 2014

Trendy slnečné okuliare pre jar / leto 2014

8. mája 2014, jar 2014, leto 2014, slnečné okuliare, ray ban, retro, lenonky, čierne okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Veľa ľudí si bez slnečných okuliarov už nedokáže svoj život predstaviť. A to ako v zime, aj v lete. Slnečné lúče sú čoraz ostrejšie, a tak by sme mali svoj zrak starostlivo chrániť. A čo hovoria trendy? Poďme sa pozrieť.

RETRO

Retro, ktoré bude vždy srdcovou záležitosťou mnohých z nás, sa objavuje aj medzi slnečnými okuliarmi. Zaspomínajte na detské roky, pripomeňme si tú nostalgiu v podobe retro okuliarov. Vyskúšajte napríklad obrúčky v tvare srdiečka, veľké plastové okuliare v hollywoodskom štýle alebo oválne vzorované okuliare.

ČIERNA KLASIKA

Čierna farba je nehynúca a je častou múzou módnych návrhárov. Čierne slnečné okuliare vďaka tmavým sklám veľmi intenzívne chránia naše oči pred pálivými slnečnými lúčmi a zároveň sú veľmi štýlové a nadčasové. Tento model by vám vo výbave určite nemal chýbať. Výber tvaru je už na vás.

Pilotky

Ďalší z nadčasových modelov. Predtým patrili k tým športovejším modelom okuliarov, avšak dnes sa nosia aj k veľmi elegantnému oblečeniu a vo finálnom výsledku môžu mať rozhodujúci vplyv na váš outfit. Skrátka nevyhnutný doplnok trendy žien. My odporúčame tie so zrkadlovými sklami, sú famózne. Čo hovoríte?

Lenonky

Posledným modelom slnečných okuliarov, ktorý si dnes predstavíme ako trend pre jar a leto 2014, sú lenonky. Tiež jeden z retro modelov, ktoré dostali názov po jej hrdom nositeľovi – spevákovi Johnovi Lennonovi. Sú špecifické svojím okrúhlym tvarom obrúčok. Voliť môžete medzi kovovými či plastovými rámami. Aj farba skiel je individuálna, pretože dnešné trendy ich ponúkajú nepreberné množstvo. Tento model okuliarov bol veľmi populárny v dobe hippies v Kalifornii. Pre milovníkov etna a bohémstva by mali byť nepostrádateľným doplnkom pre horúce dni. Navyše vám prezradíme, že sú tiež veľmi obľúbeným prvkom pre letný festival look. Páčia sa vám? Nám hrozne!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii doplnky a slnečné okuliare.