Sneakers na kline - nový ženský trend

Sneakers na kline - nový ženský trend

27. apríla 2014, nike, Dunk Sky High, tenisky na kline, sneakers, topánky na kline, tenisky

Sponzorovanej odkazy:

Sledujete módne trendy vo svete tenisiek? Kto áno, tak určite vie, že už niekoľkú kolekciu predstavila značka Nike model Dunk Sky High. Tenisky s klinom, športovo elegantná záležitosť a pritom neuveriteľné pohodlie pri chôdzi. Ocení ich každá moderná žena, ktorá je neustále v pohybe. Odporúčame sneakers na kline vyskúšať!

Premýšľate, ako a s čím tieto tenisky nosiť? Nelámte si nad tým hlavu, dáme vám pár tipov. Pre bežné každodenné nosenie sú ideálne. Noste ich prevažne ku skinny jeans alebo šortkám, takto vyzerajú najlepšie. Tiež sa nosia k nohaviciam tureckého strihu (so zníženým sedom a úzkymi nohavicami). Oblečte si k nim tričko s vtipnou potlačou alebo pokojne aj košeľu. Trendy vyzerá aj puzdrová sukňa v kombinácii s crop topom.

Sneakers na kline si pochvaľujú nielen mladé slečny, ale napríklad aj mamičky na materskej dovolenke, ktoré musia byť okolo svojich detí neustále v pohybe, a tak sú tieto tenisky skvelou alternatívou. Sú to veľmi ženské tenisky a pritom veľmi pohodlné. Vyrábajú sa z mnohých materiálov a v nespočetných prevedeniach. Najobľúbenejšie sú tie kožené a koženkové, ktoré sa najľahšie udržujú, ale aj semiš a vzorované materiály sú populárne. Tenisky Nike Dunk Sky High vychádzajú z klasických členkových tenisiek Nike Dunk High, akurát návrhári pridali ženský prvok – klin. Sú tiež skvelým darčekom pre kamarátku či partnerku, ktorá príliš tenisky nenosí – veríme, že tieto si zamiluje každá žena. Či už kvôli pohodliu alebo kvôli rozmanitosti prevedenia veľmi originálnych a vydarených kusov. Okrem Queens.cz, kde môžete Nike Dunk Sky High zakúpiť, zaobstaráte tenisky na kline napríklad aj v Humanicu alebo v butikoch DEICHMANN. Tam môžete naraziť na sneakers zdobené cvočkami, retiazkami, flitrami a podobne. Kúpte si jarný trend číslo jedna medzi topánkami!

Zdroj: www.queens.cz , www.asos.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.