Vyjdite z davu! Neprehliadnuteľné jarné bundy

Vyjdite z davu! Neprehliadnuteľné jarné bundy

19. apríla 2014, bundy, dámske bundy, bundičky, vzorované bundy, neprehliadnuteľné bundy, jacquard, paisley, jar

Sponzorovanej odkazy:

V trenčkote sa po uliciach prechádza každá druhá žena a vy by ste rada zaujala niečím netradičným? V dnešnom článku pre vás máme pár tipov na jarné bundičky, ktorým originalita rozhodne nechýba! Zaujmú na prvý pohľad a vy vďaka nim rozhodne len tak s davom nesplyniete. A aké zaujímavé trendy nás tento rok prekvapia? Môže ísť o obľúbený paisley vzor, ​​ jacquardové bundičky alebo elegantné Boucle.

Boucle

Podľa názvu Boucle možno netušíte, o čo sa jedná, ale určite je vám tento štýl známy, bez toho aby ste to treba tušili. Boucle bundičky totiž vznikli už v roku 1954 a pri ich zrode nebol nikto iný ako ikonická Coco Chanel. Vďaka ich nestarnúcej elegancii však môžu zasiahnuť aj do dnešnej módy a budú skvelou voľbou do jari 2014.

Paisley

Pamätáte na farebný a hravý paisley vzor, ​​ktorý sa stal hitom predošlej sezóny? V jeho nosení môžete smelo pokračovať aj tento rok a Paisley bundy sú skvelou možnosťou. Bude perfektným doplnkom k vašim obľúbeným džínsom aj voľnej sukni.

Jacquardové

Lesklé varianty Jacquardu s damaškom a brokátom v barokovom štýle boli trendy cez zimu, na jar dostáva prednosť odľahčená varianta. Báť sa nemusíte ani metalických odleskov a jacquardovú bundičku obliekajte s puzdrovou sukňou alebo k džínsom.

Ďalšie

Samozrejme je v ponuke aj veľa ďalších bundičiek, ktoré vás urobia neprehliadnuteľnou. Môžu medzi ne patriť túto sezónu veľmi obľúbené ethno motívy s najrôznejšími výšivkami a korálkami, prešívané bundy, či štýlový western look okorenený strapcami a hnedým semišom. Ponúka sa aj široká škála kvetovaných búnd, z ktorých predovšetkým tie s veľkými a farebnými tropickými rastlinami a prípadne aj živočíchy dokážu zaujať. No a v neposlednom rade môžete staviť na výrazné farby, ktoré k jari perfektne sedia a bezpochyby sadnú aj vám. Kráľovská modrá, nádherná fuchsiová, alebo citrónovo žltá budú zaujímavou voľbou.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.