Značkové trendy hodinky 2014

Značkové trendy hodinky 2014

15. mája 2014, dámske hodinky, extravagantné hodinky, Storm, Guess, Casio

Sponzorovanej odkazy:

Väčšina ľudí nevenuje pozornosť výberu toho správneho typu hodiniek. Pánov zaujíma predovšetkým funkčnosť a dámy naopak ich dizajn a tvar. Nájdu sa však aj takí, pre ktorých znamenajú hodinky oveľa viac než len ukazovateľa času. Značkové hodinky patria k najobľúbenejším doplnkom vôbec. Výhodou je, že hodinky toľko nepodliehajú módnym trendom, môžete ich tak nosiť dlhé roky, a to aj keď sa každoročne objavujú novinky. Aké to sú tento rok?

Animal print

Áno, tento rok doslova zavalila módne prehliadky zvieracia mánia. Imitácia zvieracích koži je moderná nielen na oblečení, ale aj na doplnkoch vrátane hodiniek. Hodinky Guess stavili predovšetkým na leoparda, geparda, tigra a podobne. Tieto vzory sa vynímajú na hodinkách naozaj úžasne. Vo zvieracom štýle sa môžete vydať nielen na prechádzku, do mesta či do práce, ale aj do spoločnosti.

Dámske hodinky Guess, autor: hodinky-damske-panske.cz

Veselé farby

Hodinky nemusia byť iba čierne, hnedé, strieborné alebo zlaté. Vybrať si môžete zo širokej ponuky farebných odtieňov. Značkové hodinky Storm doslova zaplavujú veselými farbami a nevšedným dizajnom. Rovnako ako na ostatných doplnkoch, tak aj na hodinkách vyzerajú nádherne pestré alebo pastelové farby. Fialová, zelenkavá, modrá, mätová, ružová, červená, vínová – všetky tieto odtiene oveľa viac ladia s jarným a letným oblečením.

Casio hodinky

Hodinky Casio sú spojené s kvalitou, spokojnými zákazníkmi, širokou ponukou jedinečných modelov a nevtieravým dizajnom.

Páni môžu vyberať nielen zo športových kúskov, ale tiež vysoko elegantných a precíznych hodiniek. Dámske hodinky Casio majú rovnako ako u pánov svoje miesto ako pre športovo založené ženy, tak pre elegantné dámy.

Samozrejme táto značka ponúka aj také modely, ktoré doslova upútajú pozornosť. Krikľavé modely, pozlátené kúsky, kreatívne pásky a mnoho iného.

Casio – Edifice, autor: hodinky-damske-panske.cz

Extravagantné kúsky

Prajete si štýlové, krásne, originálne a ľahko extravagantné hodinky? Kúpte si netradičné hodinky , ktoré vás len tak neomrzia. Existuje ich veľa! Skúsiť môžete rôzne potlače, výrazné vzorové pásky, hodinky pripomínajúce náramok, s príveskami, hadími motívmi, retiazkové. Všetky tieto typy hodiniek sa postarajú o netradičný a ozvláštnený celkový outfit.

Extravagantné hodinky Guess, autor: hodinky-damske-panske.cz

Dámske alebo pánske hodinky?

Rovnako tak ako vlani, tak aj tento rok preniká mužský štýl do dámskej módy. Ženy sa rady cítia slobodne a páči sa im dávať najavo svoju nezávislosť. Dokonale sa o to postarajú značkové hodinky masívneho tvaru s mužskými prvkami na nežnom dámskom zápästí. Táto nezvyčajná kombinácia a koexistencia prvkov patrí medzi jeden z trendov roku 2014. Dámy, uvedomte si svoju osobnosť, váš štýl a look, vyberte si tie správne dámske hodinky.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Adam Š.. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, ostatné a šperky a hodinky.