Plavky pre každý typ postavy. Vyberte si správne plavky!

Plavky pre každý typ postavy. Vyberte si správne plavky!

19. mája 2014, plavky, bikiny, dámske plavky

Sponzorovanej odkazy:

Každá žena sa chce v plavkách skvele cítiť a ešte lepšie vyzerať. Myslíte si, že to je nemožné? Ale kdeže. Pre každú ženu existujú ideálne plavky, v ktorých zažiari. Stačí len nájsť ten pravý strih. Poradíme vám, aké triky podčiarknu vaše prednosti a nebudú zbytočne upozorňovať na nedostatky.

Keď máte veľké prsia

Ženy s bujnými vnadami potrebujú plavky kvalitného strihu. Kostice sú nutnosťou, rovnako ako široké a pohodlné ramienka. Radšej zabudnite na trojuholníkový strih a poobzerajte sa po strihu, ktorý ponúkne dostatočnú oporu.

Vyskúšajte napríklad plavky Filis , ktoré vás očaria nielen originálnym dizajnom, ale predovšetkým prepracovaným strihom. A ak nefandíte výrazným farbám, stavte na plavky Sasha .

Tip: Na Astratex.cz zoženiete plavky, ktoré boli špeciálne navrhnuté pre veľké prsia. U väčšiny modelov máte navyše možnosť zvoliť inú veľkosť horného aj spodného dielu. Plavky tak vždy perfektne padnú.

Keď ste dievča krv a mlieko

Svoje ženské krivky nemusíte skrývať. Môžete z nich urobiť svoju najväčšiu prednosť. Stačí siahnuť po správnom strihu plaviek!

Plným tvarom pristanú plavky vcelku, ale aj ženy s pár kilami navyše si môžu dovoliť dvojdielne plavky . Vždy by ale mali dať prednosť nohavičkám s vyšším pásom. Plavky, ktoré majú inak farebný horný a spodný diel môžu pomôcť odviesť pozornosť od kritických partií. Výrazný vzor na hornom dieli napríklad pritiahne pozornosť k dekoltu.

Malé prsia: Čo s tým?

Túžite po plnšom dekolte? Príroda k vám nebola príliš štedrá a ukázať sa v plavkách je pre vás nočná mora? Aj vy môžete v plavkách predviesť plný a krásne tvarovaný dekolt! Ako na to?

Vystužené plavky s push-up efektom sú nutnosťou. Vystuženie pridá pár potrebných centimetrov a push-up efekt zaistí krásny tvar. Nebojte sa vyberateľných vypchávok. Nikto – okrem vás – o nich nebude mať tušenie.

Tip: Plavky s riasením pridajú vďaka optickému klamu tiež na objeme!

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Adam Š.. Článok nájdete v kategórii plavky.