Business oblečenie pre jar 2014

Business oblečenie pre jar 2014

10. mája 2014, puzdrová sukňa, trenčkot, peplum, puzdrové šaty, business, smart, preppy, jar 2014, formálne oblečenie, sukne pod kolená, kabát, dlhý kabát

Sponzorovanej odkazy:

V tomto článku zabrúsime trošku do iných vôd a pozrieme sa spolu, čo nám ponúka jarná kolekcia v sekcii business oblečenie. Jedná sa teda o kolekcie určené do práce, pre spoločenské udalosti alebo na pracovnú schôdzku. Poukážeme predovšetkým na tri typy oblečenia, ktoré by vám túto sezónu nemali uniknúť. A ktoré to sú?

Puzdrové ŠATY

Puzdrové šaty nemusia byť vždy príliš konzervatívne. V súčasnom svete módy toho nájdeme naozaj veľa a predovšetkým – nič nie je nemožné. Tieto šaty by ste si nemali nechať ujsť, pretože sú nesmierne praktické a okrem pracovných stretnutí a stretnutí ich môžete obliecť pre rôzne spoločenské udalosti, na večeru s partnerom či narodeninovú oslavu. Puzdrové šaty sú v dĺžke pod kolená, sú veľmi tesné a zvýrazňujú tak ženskú siluetu . Ak máte trošku širšie boky alebo vypuklé bruško, nerobte si s tým hlavu – aj tu je riešenie a volá sa peplum. Peplum je volánik umiestnený v páse, ktorý tak dokonale odvedie pozornosť od problémových partií. Vyskúšajte krásne jarné farby ako je pastelovo ružová a modrá, alebo siahnite po vzore kvetov. Čiernou a bielou klasikou tiež nič nepokazíte.

DLHÝ KABÁT

V jarnej výbave by vám rozhodne nemal chýbať ľahký jarný kabátik v dĺžke minimálne pod kolená. V móde sa teraz výrazne predlžuje, a tak je tomu aj u kabátov, preto sa nebojte nových jarných trendov, sú naozaj chic. Zaobstarať si môžete napríklad klasický trenčkot v béžovej farbe, ktorý patrí do zoznamu must have. Posledné trendy tiež fandia oversize veľkostiam a pánskym strihom. Vyskúšajte napríklad aj pánsky kabát.

SUKNE v dĺžke pod kolená

Opäť môžete voliť puzdrovú sukňu alebo pokojne voľne rozviatu. Puzdrová sukňa upozorní na vaše boky a nohy, preto k nej obujte zásadne podpätky. Dĺžka sukne pod kolená totiž opticky skracuje nohy. Kto z vás sa necíti dobre v obopnutých veciach, môže siahnuť po klasickej sukni. Avšak dĺžka pod kolená je podľa trendov nutnosť. Má to aj svoje výhody – kto nerád ukazuje nohy a má silnejšie stehná, sukňa drobné chybičky na kráse striktne zahladí. Buďte do práce chic!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.