Dámske svetre a pulóvre všetkých farieb a ich kombinácií!

Dámske svetre a pulóvre všetkých farieb a ich kombinácií!

21. marca 2014, dámske svetre, pulóvre, svetríky, jar 2014, biela, šedá, čierno-biela, pruhy, bodky, modrá, námornícka modrá

Sponzorovanej odkazy:

Aj keď podľa kalendárneho roka ešte stále zima, vonku už to vyzerá na vydarený príchod jari. Teplá sezóna začala o dosť skôr, než sme boli v minulých rokoch zvyknutí. Jarné kúsky sú potrebné už teraz, a preto sa do nich musíme čo najskôr pustiť. K jari jednoznačne patria svetre a svetríky. Hodia sa počas celého dňa. Niekedy je k nim potrebná ľahká bundička, ale mnohokrát, keď slnko páli, tak ako v týchto dňoch, ani nie. Pozrieme sa na to, v akých farbách a farebných kombináciách sa budú tento rok na jar 2014 nosiť dámske svetre a pulóvre.

Už aj v iných článkoch ste sa mohli dočítať o onej trendy čierno-bielej kombinácii farieb, a keď je trendy, tak je proste a jednoducho in na všetkých módnych kúskoch, teda aj na dámskych svetroch a pulóvroch. Tieto svetríky vyzerajú skvele. Veľmi často na nich čierno-biela kombinácia vytvára zaujímavé geometrické vzory a tvary, ktoré pôsobia ako akési optické klamy. Keď to nie sú geometrické vzory, tak to môžu byť bodky, ktoré pôsobia roztomilo. Tento rok na jar „poletia“ tiež pruhy, a to ako zvislé, tak aj vodorovné. U čierno-bielej kombinácie sú pruhy mnohokrát k videniu. Aj na svetroch a pulóvroch.

Tiež samotná snehovo biela farba bude in. Dámske svetre v čistej bielej farbe vyzerajú rozkošne a pristanú všetkým ženám. Je potrebné dbať na čistotu, pretože biely sveter sa ľahko zašpiní. Dá sa ale skvele kombinovať. Dáva ženám neskutočne veľa možností. S farebnými doplnkami a nápadnými šperkami sa z bieleho svetra stane perfektný módny kúsok.

Neďaleko od bielej farby má farba šedá. Mimochodom, moja najobľúbenejšia farba. Šedá farba padne každému oblečeniu a zvlášť potom dámskym pulóvrom. Vyzerá dobre samostatne aj v kombinácii výraznejších doplnkov a šperkov. Ide tiež hlavne o to, aký má svetrík strih – či je dosť nápadný sám o sebe alebo nie.

Slušivá bude aj tmavo modrá – takzvaná námornícka. Svetríkom sedí, tak prečo nie? Zlaďte ju s iným odtieňom modrej alebo s bielou farbou. Určite sa vám za to odmení skvele vyzerajúcim outfitom.

Zatiaľ sme sa držali tak trochu pri zemi, takže teraz musia na rad prísť „oné“ jarné farby ako sú ružová, žltá, oranžová, zelenkavá… V takomto farebnom dámskom svetríku dokonale splynie s jarnou prírodou.

Tak trochu som naťukla jarnú prírodu, v ktorej všetko rozkvitá a krásne vonia. Na dámskych svetroch a pulóvroch preto nesmú chýbať kvetinové vzory. Buďto zdobia celý svetrík, alebo sa objavujú len tak decentne. Dôležitá je hlavne ich prítomnosť. V malom či väčšom množstve.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.