Štýlové oblečenie aj pre najmenších! / Kolekcia Mango Kids jar /leto 2014

Štýlové oblečenie aj pre najmenších! / Kolekcia Mango Kids jar /leto 2014

11. apríla 2014, Mango, Mango Kids, jar 2014, detské oblečenie, detská kolekcia, oblečenie pre dievčatá, oblečenie pre chlapcov

Sponzorovanej odkazy:

Detskému oblečeniu sa priraďuje čoraz väčší význam a sústredí sa na neho stále väčšie množstvo rodičov i značiek. Dáva totiž obrovský priestor pre kreativitu, nie je potrebné sa tu obávať prílišnej farebnosti ani mixovania vzorov, skrátka originalite tu nič nebráni. Často je detské oblečenie spájané s obľúbenými postavičkami z detských seriálov, ktoré na mnohých pôsobí trochu gýčovito. Toho sa nemusíte obávať u detskej kolekcie značky Mango pre jar a leto 2014. Je nádherným kokteilom jarných farieb a trendov, ktoré jari vládnu!

Kolekcia Mango Kids 2014 je určená pre chlapcov a dievčatá v rozmedzí tri až dvanásť rokov. Zahŕňa nielen oblečenie, ale aj veľmi štýlovú škálu doplnkov, ako topánky, šatky, opasky alebo klobúky a pre malé parádnice i bižutériu.

Dievčenská kolekcia

Spájanie dievčatiek iba s ružovou farbou je už dávno veľmi ohranou záležitosťou, a kolekcia Mango Kids tak stavila na menej okukané farby, ako fialovú, žltú, tyrkysovú alebo oranžovú a bielu. Veľmi dôležitú úlohu tu zohrávajú vzory, ktoré sú veľmi divoké a neprehliadnuteľné. Zanesú vás do tropického pralesa, sveta plazov, ale napríklad aj aztéckej ríše. Veľmi trendy námornícke prúžky tiež zdobia dievčenské tričká, rovnako ako neodmysliteľné bodky na legínach. Prelínajú sa tu prvky pohodlné a voľnočasové s oblečením ako sú ľahké svetríky, sukienky a šaty.

Chlapčenská kolekcia

Ani v chlapčenskej kolekcii Mango Kids nie je núdza o nevšedné kúsky, ktoré budú chalanom bezpochyby slušať a urobia z nich malých gentlemanov. Často sa v nej stretávame sa slušivými košeľami v kockovaných, ale aj ďalších vzoroch. Farebný denim je prvok, ktorého si v kolekcii nemožno nevšimnúť. Žlté rifle alebo červené capri šortky spoľahlivo rozžiaria tohtoročnú jar. K nim sa potom budú skvele hodiť pruhované svetríky, alebo napríklad tričko s maskáčovým vzorom. Štýlový slamák, farebný šál a „kecky“ potom skompletizujú perfektný look pre mladých pánov.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii ostatné.