Čím výraznejšie, tým lepšie! Jarné doplnky 2014

Čím výraznejšie, tým lepšie! Jarné doplnky 2014

23. marca 2014, doplnky jar, originálne doplnky, klobúky, náhrdelník

Sponzorovanej odkazy:

Doplnky majú pomôcť vytvoriť perfektný komplet, celok alebo ak chcete outfit. Sú nástrojom istého vyjadrenia, pretože majú mnoho podôb. Kto má cit pre doplnky, má cit aj pre módu ako celok. Doplnky pre jarnú sezónu sú výrazné a extravagantné. Nájdu miesto vo vaších šuplíkoch?

Extravagantné náhrdelníky

Najprv pútali pozornosť na módnych mólach, neskôr ich módne blogerky využívali ako perfektný doplnok jednoduchých outfitov a konečne sa trend veľkých extravagantných náhrdelníkov dostáva bežne do ulíc. Mohutné náhrdelníky bolo možné zakúpiť už v predošlých sezónach ale ako to tak býva, na všetko si potrebujeme chvíľu zvyknúť. Trend, ktorým sa stávajú pre jarnú sezónu 2014, má o to väčšiu silu.

Niektoré na nás budú pôsobiť príliš ozdobným dojmom. Vyzerajú ako šperky k večernej róbe. Naše prekvapenie narastá vo chvíli, keď k takému náhrdelníku oblečieme basic tričko a vintage džínsy – vzniká ležérne voľnočasový outfit, ktorému dodáva náhrdelník netradičný punc.

Zase sú v móde klobúky

Časti obchodov s módou vyhranené doplnkom sa budú chváliť ponukou jarných klobúkov. Prídu si na svoje tiež páni, pre ktorých je pripravená zaujímavá kolekcia ako pánskych klobúkov, tak šiltoviek a bekoviek. Klobúky môžu byť dozdobené najrôznejšími aplikáciami (napríklad retiazkami).

Vyskúšajte aj výraznejšie potlače, trendy bude opäť ten kvetinový.

Dámy v čase dovolenky určite radi vyskúšajú turban alebo aspoň turbanovú čelenku. Je to úplne netradičný doplnok, ktorý môže príjemne oživiť outfit.

Tým nadviažeme na výrazné čelenky, inšpirované tvorbou popredných svetových návrhárov. Na módnych mólach sa totiž kvetinové či iné atypické čelenky vyskytujú často.

Zlatá patrí medzi hlavné trendy

Možno ste zaznamenali nárast zlatých aplikácií na kabelkách, na obuvi, ale aj enormný vzrast ponuky zlatých doplnkov. Zlatá je farba číslo jedna pre jarnú sezónu. Dopĺňa ľahko pastelové farby, ktoré prestúpia jarom i letom. Využíva sa jej predovšetkým na doplnkoch. Listové kabelky zdobia veľké pozlátené aplikácie, topánky majú samy o sebe zlatú farbu, alebo sú aspoň doplnené zlatými zipsami.

Zdroj: www.zara.com , www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii doplnky.