Ako byť na jar fit a vyzerať pritom dobre?

Ako byť na jar fit a vyzerať pritom dobre?

21. marca 2014, športové oblečenie, oblečenie na šport, dámske športové oblečenie, oblečenie na jogu, oblečenie na behanie, F & F, H & M, Bershka, Nike, jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Za oknami to vyzerá, že zima už tento rok žiadnu šancu nedostane, a aj keď kalendárne jar príde až za pár dní, vonkajším aktivitám už nič nebráni. Parky aj ulice už začínajú plniť bežci i cyklisti, ponúka sa aj rad ďalších činností. A aby sa športovalo ešte o niečo lepšie, môžete si urobiť radosť novým kvalitným a trendy oblečením. Športová kolekcia začína do svojho repertoáru radiť čím ďalej viac obľúbených odevných značiek a výber sa tak značne rozširuje. Niekto nedá dopustiť na Nike a ďalšie preslávené športové značky, lacnejšie a nemenej štýlové varianty ponúkajú známe značky H & M, F & F či Bershka.

F & F Active

So svojou športovou kolekciou prispela do tohtoročnej jari aj čoraz obľúbenejšia značka F & F. Poteší vás nielen krásnymi a veselými farbami, ktoré pri cvičení dodávajú skvelú náladu, ale aj príjemnými cenami. Medzi ponúkaným oblečením nájdeme legíny i športové tepláky, bezšvové tričká, podprsenky, plavky aj tenisky. Výhodou je, že k sebe spodné a vrchné diely ladia, k ružovému topu tak môžete obliecť čierne legíny s ružovým pruhom a vyzerať dokonale!

H & M Sportwear

Krásne oblečenie na jogu aj na behanie zoženiete aj u značky H & M. Novú kolekciu sprevádzajú krásne pastelové farby a hodiť by sa mohli aj doplnky, ktoré H & M ponúka – gumičky do vlasov alebo napríklad štýlové potítko.

Bershka Štart Moving

Ak si potrpíte na mladistvý vzhľad a aj u športového oblečenia a vyhľadávate najrôznejšie kombinácie farieb a nápisy, zamerajte svoju pozornosť na kolekciu Štart Moving od Bershka. K športovým mikinám, legínam, sukienkam, podprsenkám aj bundám tu pribúdajú tenisky, šiltovky či taška na cvičenie.

Nike Dri-FIT Knit

Značka Nike je už overená športová klasika. S kolekciou Dri-FIT Knit budú jogging aj ďalšie aktivity veľmi príjemnými činnosťami, pri ktorých sa budete skvele cítiť aj vyzerať. Ponúka napríklad kúsky priamo určené na behanie a zaistí tak váš úplný komfort.

Zdroj: www.nike.com , www.hm.com , www.berhska.com , www.blog.ffmoda.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.