Pánske parfumy jar 2014

Pánske parfumy jar 2014

13. apríla 2014, parfumy, pánske parfumy, parfum, parfums, 2014, vôňa, toaletná voda

Sponzorovanej odkazy:

Po parfémovo ťažkej zime tu máme svieži závan ľahkých jarných pánskych vôní. Aké novinky nám návrhári pripravili? Čo bude váš nový favorit medzi vôňami? Poďte s nami vyberať.

Bottega Veneta Pour Homme

Prvá pánska vôňa tohto módneho magnáta. Predstavená na trh bola už v roku 2013. Jedná sa o drevitý parfém, ktorý má svojou vôňou symbolizovať ideu muža, putujúceho na sever do horského hotela, aby si odpočinul od ruchu mesta a každodenného stresu. Mrazivý vzduch prichádzajúci z lesov ako by omámil vaše zmysly – predovšetkým ten čuchový. Hlavou parfumu je preto strom jalovec, sibírska borovica a bergamot. Srdce tvorí jamajské korenie, šalvia a kanadská jedľa. Základom potom je labdanum, pačuli a koža. Zmyselná vôňa!

Bvlgari Aqva Amara Pour Homme

Aqva Amara je parfum pre stelesnených mužských bohov morí. Jeho vodný nádych je naozaj výnimočný. Vôňu navrhol parfumér Jacques Cavallier, ktorý má na svedomí tento veľmi luxusný zážitok. Názov Aqva Amara v taliančine znamená „horká voda“, čo vysvetľuje horké tóny neroli, ktoré tvoria srdce parfumu, ponoreného do vody. Hlavou vône je svieža a pozitívnu náladu navodzujúca mandarínka, základ potom tvorí pačuli a kadidlo.

Givenchy Play In The City

Francúzi z Givenchy uvádzajú na trh túto limitovanú vôňu zo série Play in the City. Je veľmi omamná, zmyselná a provokatívna. Spočiatku ucítite sladké drievko a kosatec. Základom celého parfému je ambra spolu s drevitými tónmi, srdce potom tvorí samotný kosatec a amyris. Hlavou je už spomínané sladké drievko a citrusy. Naozaj pútavá vôňa!

Hermes Eau De Mandarine Ambrée

Osviežujúca vôňa s označením unisex. To znamená, že vôňu si zaobstará vaša drahá polovička, ale vy si ju môžete požičiavať. Celý deň sa vám tak budú točiť myšlienky na partnera a na to, že voniate rovnako. Parfém má veľmi prosté zloženie a je tvorený troma zložkami. Základom je ambra, srdce tvorí mučenka a hlavou je mandarínka.

James Bond James Bond 007 Gold Limited Edition

Limitovaná edícia vône James Bond 007. Na prvý pohľad vás určite zaujme neprehliadnuteľný flakón parfumu, ktorý je zlatej farby a na krabičke je motív vlajky Británie. Svieža a prirodzená vôňa, veľmi nadčasová, určená sebavedomým mužom. Hlavou je kardamon, levanduľa a jablko, srdce tvorí santalové drevo a vetiver. Základom sú lišajník a Kamarína.

Zdroj: www.parfemy.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.