Biele nohavice sú must-have jari 2014

Biele nohavice sú must-have jari 2014

4. apríla 2014, jar 2014, must-have, biele nohavice, Mango, Zara, denim, čierno-biela, trendy, dámske nohavice, rifle, biela

Sponzorovanej odkazy:

Tento rok na jar sa budeme potýkať s mnohými módnymi trendmi. Jedným z nich budú napríklad biele nohavice, ktoré podľa módneho sveta proste musíte mať! Majú mnoho výhod rovnako tak ako veľa nevýhod. Medzi klady môžeme označiť napríklad ten fakt, že tento rok na jar a tiež v lete 2014,, pofrčí "kombinácia farieb čiernej a bielej. Pokiaľ si teda kúpite biele nohavice, ktoré doplníte o čierny top, kabelku, topánky či čiernu koženú bundičku, budete dvojito trendy! Ku svetlým bielym nohaviciam môžete nosiť topy v žiarivých a výrazných farbách, bez toho aby ste vyzerali ako kolotočiarka. Skvele sa budú hodiť aj náramky a doplnky, ktoré biele nohavice oživia, pretože ony samy o sebe nemajú dosť sily na to, aby vo vašom outfite hrali prim.

A teraz tie menej príjemné správy, ktoré tu musia zaznieť, aj keď o mnohých z nich určite už niečo málo viete. Všetky vieme, že čierna farba zužuje, a ak biela farba je jej antonymum, tak miesto zužovania bude rozširovať. Ak teda máte pochybnosti o svojej postave, s bielymi nohavicami buďte opatrné. To však neplatí o úzkych bielych džínsoch, ktoré sú pre plnoštíhle postavy perfektné! Dokonale zoštíhlia a predĺžia nohy! Tiež si dajte pozor na priesvitnosť bielej farby! Pokiaľ si vyberiete biele nohavice vyrobené z bavlny alebo ľanu, je dosť určite možné, že spodná bielizeň odlišnej farby bude pod nimi ako na vystaviteľovi. A nakoniec je tu najväčší kameň úrazu bielych nohavíc, a to je ona samotná farba, ktorá ju robí jednak neodolateľne krásnou, ale aj veľmi nepraktickou. Je potrebné myslieť na to, na aké miesta biele nohavice nosíme, pretože sa málokedy stáva, že biele nohavice zostanú biele po celý deň.

Mango

Poďme sa pozrieť, v ktorých obchodoch známych módnych značiek na nás biele nohavice čakajú. Vo svojej jarnej kolekcii 2014 ich má napríklad španielska značka Mango. A nehovorím tu o troch či štyroch modeloch. Pre jarnú kampaň Mango sa nechala nafotiť poľská modelka Daria Werbowy, ktorej biele nohavice naozaj pristanú. Mango má vo svojej kolekcii biele nohavice vo všetkých možných odtieňoch, strihoch, dĺžke i materiáloch. Stále in sú nohavice s vysokým pásom alebo biele nohavice v dĺžke nad členky, ktoré sú veľmi sexy v kombinácii s topánkami na vysokom podpätku. To všetko a omnoho viac nájdete v predajniach Mango. Určite to stojí aspoň za pohľad.

Zara

Módna značka Zara sa do bielych nohavíc pustila aj po hlave. Možno nemá až taký široký výber ako jej konkurenčná módna značka Mango, ale kúsky sú tu pekné. Tu sa stretnete buď s neuveriteľne dlhými bielymi nohavicami, na ktoré si budete buď šliapať či si ich necháte skrátiť, alebo s bielymi nohavicami v dĺžke nad členky. Materiálovo tu bude vyhrávať skôr bavlna a syntetika než džínsovina, ale aj tak budú biele nohavice lahodiť vášmu oku. Do obchodov značky Zara sa určite tiež oplatí zájsť.

Zdroje: www.mango.com www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.